ODTÜ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ

Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısının ODTÜ arazisinden geçeceği ve yol yapımı için 3 bin ağaç kesildiği iddiasıyla eylemlerini sürdüren ODTÜ öğrencileri, ormana ve çalışmalara devam edilen yol kenarlarına fidan dikti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
ODTÜ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ






Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısının ODTÜ arazisinden geçeceği ve yol yapımı için 3 bin ağaç kesildiği iddiasıyla eylemlerini sürdüren ODTÜ öğrencileri, ormana ve çalışmalara devam edilen yol kenarlarına fidan dikti. Gruba CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da destek verdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmasına başlamasının ardından, ODTÜ öğrencileri yol projesini protesto etmek amacıyla ODTÜ ormanına ve çalışmalara devam edilen yol kenarlarına fidan dikti. Öğrenciler getirilen fidanlar için uzun bir alan oluşturdu ve elden ele fidanların dikileceği alana kadar taşıdılar. Anadolu Bulvarı-Konya Yolu bağlantısının ODTÜ arazisinden geçeceği ve yol yapımı için ODTÜ ormanında ki ağaçların söküldüğünü iddia eden grup, “Gökçek’e söyle şehre geri döndük”, “Rantın yoluna 5 bin fidan dikiyoruz” gibi pankart ve dövizler açtı.
ODTÜ öğrencilerinin sürdürdüğü eyleme CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da fidan dikerek destek verdi. Grup, yapılan basın açıklamasının ardından yol yapım çalışması alanında ve ODTÜ ormanına fidan dikti.
Öğrencilerin sürdürdüğü eylem ve fidan dikimi devam ediyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.