Oğlunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutuldu

Oğlunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutuldu

14 Eylül 2014 Pazar 20:18
Oğlunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutuldu






Oğlunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutuldu


Kahramanmaraş’ta, 40 yaşındaki Celal Görkem, 6 yaşındaki oğluyla birlikte ekmek almaya giderken alacaklısı olduğu öne sürülen Ali B. tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Tek çocuk babası Görkem olay yerinde yaşamını yitirdi, şüpheli Ali B. ise otomobiliyle kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Şeyhadil Mahallesi’nde meydan geldi. İddiaya göre ekmek almak için oğlu Batuhan ile birlikte evden berber Celal Görkem’in önü, alacaklısı olduğu öne sürülen Ali B. tarafından kesildi. Ali B., yanındaki tabancayla Celal Görkem’in üzerine peş peşe ateş ettikten sonra otomobiline binerek kaçtı. Celal Görkem, çocuğunun gözü önünde vücuduna isabet eden 14 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine gelen polisler, korkudan şoka giren çocuğu polis aracına alarak  olay yerinde inceleme yaptı. Etrafta 14 boş kovan bulunurken, Görkem’in  yakınları ise akın ettikleri olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Celal Görkem’in cesedi, otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Tabancasıyla birlikte kaçan şüpheli Ali B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Son Güncelleme: 14.09.2014 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.