OKTAY YILDIRIM’DAN İHA’YA ZİYARET

Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Av.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
OKTAY YILDIRIM’DAN İHA’YA ZİYARET






Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Başkan aday adayı Av. Oktay Yıldırım İhlas Haber Ajansı (İHA) Sakarya Temsilciliğini ziyaret etti. İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı tarafından ağırlanan Yıldırım, İl Genel Meclisi’nde yaptıkları çalışmaları anlatarak, Adapazarı’nı öncü ilçe yapmak için aday adayı olacağını söyledi.
Sakarya İl Genel Meclisi Başkanlığı süresince Sakarya genelinde çok sayıda hizmet ürettiklerini belirten Av. Oktay Yıldırım 22 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00’te AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatına Adapazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunacağını belirtti.
Yaklaşık 3 senedir İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan Oktay Yıldırım İl Genel Meclisi’nde kazandığı tecrübelerini Adapazarı Belediye Başkanı olarak değerlendirmek istediğini ve bu amaçla yola çıktığını anlattı.
İl Genel Meclisi’nde şimdiye kadar sağlık, eğitim, kültür ve turizm, köylere yönelik hizmetler olmak üzere çok sayıda hizmet verdiklerini ve yeni eserler kazandırdıklarının altını çizen Yıldırım, buralarda kazandıkları deneyimleri Sakarya’nın merkez ilçesi Adapazarı’nda değerlendirmek için aday adayı olduğunu söyledi. Kendisinin yanı sıra birçok ismin daha Adapazarı belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacağını söyleyen Yıldırım, bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve kazananın Adapazarı olacağını ifade etti.
İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı da Oktay Yıldırım’a aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını temenni ederek, ziyaret için teşekkür etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.