Otokoç samsun volvo tesisi açılışı

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi Otokoç, Samsun’daki tesislerinde Volvo otomobillerinin satış ve satış sonrası hizmetlerine başladı.

19 Eylül 2013 Perşembe 00:00
Otokoç samsun volvo tesisi açılışı






Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi Otokoç, Samsun’daki tesislerinde Volvo otomobillerinin satış ve satış sonrası hizmetlerine başladı.
Açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Greg Maruszewski ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Uğur Güven’in ardından, Görgün Özdemir ve Greg Maruszewski, Otokoç -Volvo işbirliği ile plan ve yatırımları hakkında bilgi verdi.
Otokoç Otomotiv’in bugün 3,3 milyar liraya yaklaşan cirosu ile Türkiye’nin en büyük 35. şirketi olduğunu belirten Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Otokoç -Volvo işbirliğinin 2009 yılında başladığını ve bu işbirliği ile Volvo’nun Türkiye’deki, satış adetlerinin ve pazar payının artmasında çok önemli rol oynadıklarını söyledi. Özdemir, “Tüketiciyle birebir iletişimde olduğumuz perakende noktalarımızın yaygınlığı ve hizmet kalitesi üzerine titrediğimiz konuların başında gelmektedir. Bu kapsamda araç yatırımlarımız ile birlikte bu yıl 570 milyon lira yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Greg Maruszewski’nin konuşmalarının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.