(ÖZEL HABER) KÜÇÜK BEYZA ARTIK OKULLU OLDU

Altı ay önce sağ gözü patlamak üzereyken yapılan haberler sayesinde Sağlık Bakanlığı tarafından tedavi ettirilen Beyza İnce yavaş yavaş sağlığına kavuşmaya başladı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
(ÖZEL HABER) KÜÇÜK BEYZA ARTIK OKULLU OLDU






Altı ay önce sağ gözü patlamak üzereyken yapılan haberler sayesinde Sağlık Bakanlığı tarafından tedavi ettirilen Beyza İnce yavaş yavaş sağlığına kavuşmaya başladı. Beyza, bu sene ilk kez okulla tanışarak yaşıtları gibi okula gidip gelmeye başladı.
Beyza, yapılan bir dizi operasyonların ardından sağlığına kavuştu. Beyza’nın ailesinin maddi durumu yerinde olmadığı için patlamak üzere olan sağ gözü yapılan haber sayesinde Sağlık Bakanlığının dikkatini çekti. Haber sonrası 6 hastane kapılarını Beyza’ya açarken, küçük Beyza’nın 35 bin TL tutan ameliyat masrafı devlet tarafından karşılandı.
Sağlığına kavuşan Beyza, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması ile amcası Yusuf İnce tarafından okula kaydı yaptırılarak eğitimine başladı.
Okuluna başlayan Beyza’nın mutluluğu gözlerinden okunurken, arkadaşları ile oyunlar oynayan ve gülüp koşan Beyza, çevresine mutluluk saçıyor.
Büyüyünce öğretmen olmak isteyen Beyza’nın sınıf öğretmeni Şenol Kabaoğlu, “Kendi doğduğum köyde yılların deneyimi ile eğitim vermeye devam ediyorum. Beyza okulumuza bu yıl katıldı. Çok sevinçli, çok istekli, çok enerji dolu arkadaşları ile uyumu çok güzel. Ben inanıyorum ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacak” dedi.
Beyza’nın okul müdürü Göksen İnal ise, Beyza’yı mahallelerinden takip ettiklerini belirterek şunları söyledi: "2013-2014 yılı eğitim programının başlaması ile birlikte küçük Beyza eğitime başladı. Beyza çok zeki bir öğrenci olması yanında öğrenme arzusu çok fazla dolayısı ile inanıyorum ki çok sevilen ve derslerinde başarılı çok çalışkan bir öğrenci olacak. Biz, eğitimin temeli olarak Beyza ve birçok Beyzaları annesine babasına hayırlı evlat ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
Okul dönüşü gayet mutlu bir şekilde evine dönen Beyza, kendisini kapıda karşılayan babası Ayhan İnce’ye okuldaki gününü anlattı.
Beyza’nın herşeyi ile ilgilenen amcası Yusuf İnce ise, şunları söyledi: “Beyza’nın bu günlere gelmesi sağlığına kavuşması beni o kadar mutlu ediyor ki. Sizler bize öncülük yaptınız sesimizi duyurdunuz. Beyza’nın bu duruma gelmesinde sizlerin emeği büyük.”
Amca Yusuf İnce duygularına hakim olamayarak ağlarken, bu güne kadar Beyza’nın adına hayırseverlerin cuzi bir yardım ve bize Kocaali Kaymakamlığının kısmi yol yardımı haricinde kimseden yardım alamadık. Devlet sadece ameliyat masraflarını karşıladı. Bunun kontrolleri ve diğer ameliyatları var. Yol ve diğer masraflar benim de bütçemi zorluyor. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.