PKK'lı teröristler Şırnak'ta Kanas'la saldırdı

Bir yanda Çözüm Süreci belirsizliği diğer yanda terör örgütü yandaşlarının azgınlığı. Dün Dağlıca bugün de Şırnak Düğün Dağı üs bölgesine silahlı saldırı....

27 Mart 2015 Cuma 19:54
PKK'lı teröristler Şırnak'ta Kanas'la saldırdı






PKK'lı teröristler Şırnak'ta Kanas'la saldırdı


Terör örgütü yandaşları önceki gün Dağlıca Karakolu'na ağır silahlarla yaptığı saldırının bir benzerini bugün de Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesinde sürdürdü.

Bu kez teröristlerin yoğun olarak kullandığı Kanas keskin nişancı silahla yapılan taciz ateşine askerler anında karşılık verdi. Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'taki 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesi'ne, hududun Irak tarafından, Kanas keskin nişancı tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; "Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından; Kara Kuvvetleri 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesi'ne, hududun Irak tarafından, Kanas keskin nişancı tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur. Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesini müteakip, yapılan terörist ateşleri kesildi. Söz konusu silahlı saldırıda herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmedi. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup, gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir."

Son Güncelleme: 27.03.2015 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.