PKK'lılar polise bomba ve molotoflarla saldırdı

Terör örgütü PKK yandaşları Diyarbakır'da polise bomba ve molotof kokteyli atarak saldırdı.

20 Eylül 2014 Cumartesi 01:58
PKK'lılar polise bomba ve molotoflarla saldırdı






PKK'lılar polise bomba ve molotoflarla saldırdı

Terör örgütü PKK yandaşları Diyarbakır'da polise bomba ve molotof kokteyli atarak saldırdı. Yüzleri maskeli grubu dağıtmak için uzun süre uyarıda bulunan polis ekipleri molotof ve parça tesirli bombaların atılması üzerine gruba tazyikli su sıktı, biber kazı kullanarak terör örgütü yandaşlarına müdahale etti.

BAHANELERİ HAZIR


Diyarbakır’da yüzleri maskeleri bir grup, Kürtçe okulların mühürlenmesini bahane ederek polis ekiplerine parça tesirli ses bombaları ve molotoflarla saldırdı.

Merkeze bağlı Sur ilçesi, Turistik Caddesi’nde saat 20.30 sularında toplanan grup yolu trafiğe kapattı. Aralarında YDG-H üyelerinde olduğu grup, çöp konteynırlarını caddeye döktü. Olay yerine çok sayıda zırhlı aracın sevk edilmesi üzerine grup, polise molotof ve parça tesirli ses bombasıyla saldırdı. Polis ekiplerinin gruba dağılın anonsunu dinlemeyen grup zırhlı araçları taşlamaya devam etti. Bölgede gerginlik devam ediyor.
Son Güncelleme: 20.09.2014 02:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.