Polisin durdurduğu araçta, 420 kilo domuz eti bulundu

Antalya'nın Serik İlçesi'nde, polisin durdurduğu minibüste 420 kilo domuz eti ele geçirildi. İhbar üzerine yapılan aramada ele geçirilen domuz etleri imha edilecek

09 Ekim 2017 Pazartesi 12:48
Polisin durdurduğu araçta, 420 kilo domuz eti bulundu






Polisin durdurduğu araçta, 420 kilo domuz eti bulundu


Antalya polisi, bir ihbar üzerine durduduğu araçta vatandaşlara yedirilmek için kesilmiş 420 kilo domuz eti ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine D-400 karayolu üzerindeki sanayi kavşağında önlem aldı. Polis, Engin K.'nin kullandığı minibüsü durdurarak, arama yaptı. Minibüsün koltuklarının arasında ve bagajdaki çuvallar içerisinde, kaçak kesildiği değerlendirilen 420 kilo et ele geçirildi.

İMHA EDİLMEK ÜZERE EL KONULDU

Polis, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden destek isterken, gelen ekipler; yaptığı incelemede etin, domuz eti olduğunu belirledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, imha etmek üzere etlere el koydu. Sürücü Engin K. hakkında idari para cezası uygulanırken, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.