Rus Zenit Kazan Voleybol Takımı, kaza geçirdi

Ankara'da, Rusya'nın Zenit Kazan Erkek Voleybol takımını taşıyan otobüs kaza yaptı. Takım otobüsü, polis otosu ve 3 aracın daha karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü ise hastaneden kaçtı.

15 Ocak 2019 Salı 07:12
Rus Zenit Kazan Voleybol Takımı, kaza geçirdi






Rus Zenit Kazan Voleybol Takımı, kaza geçirdi


Ankara Çankaya'da Mert K. adlı sürücünün kullandığı araç, Rusya'nın Kazan kentinden gelen Zenit Kazan Voleybol takımını taşıyan otobüse çarptı. Hastaneye kaldırılan Mert K. buradan kaçarken, aynı otomobilde bulunan Nur Bala Göksu O. adlı genç kız tedavi altına alındı.

Ankara'da, Rusya'nın Zenit Kazan Erkek Voleybol takımını taşıyan otobüs kaza yaptı. Takım otobüsü, polis otosu ve 3 aracın daha karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Erkek Voleybol Takımı oyuncuları otele yaya olarak giderken, yaralılardan Mert K.'nin kaldırıldığı hastaneden kaçtığı öğrenildi


Kaza, gece yarısı Çankaya ilçesine bağlı Kızılırmak Mahallesi'nde meydana geldi. 16 Ocak Çarşamba günü oynayacağı maç için otele giden Rus Zenit Kazan Erkek Voleybol takımının sporcularını taşıyan Muhammet Gökmen idaresindeki takım otobüsü, Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu önünde Mert K.'nin kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından savrulan otomobil, kaldırıma çarparak ters dönerken, takım otobüsünde ise hasar meydana geldi. O esnada bulvar üzerinde seyir halinde olan polis otosu ve 2 otomobilin de kazaya karışması ile olay zincirleme trafik kazasına dönüştü.
Edinilen bilgilere göre; kazada otomobil sürücüsü Mert K. ile yolcusu Nur Bala Göksu O. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı.

VOLEYBOLCULAR KAZA YERİNDEN OTELE YÜRÜDÜ

Kaza yerinde mahsur kalan voleybolcular otele yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Mert K.'nin hastaneden firar ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle bulvarın iki şeridi bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.