SABAHATTİN ÜLGER, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

AK Parti’den Tavşanlı Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan isim Sabahattin Dülger oldu.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
SABAHATTİN ÜLGER, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI






AK Parti’den Tavşanlı Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan isim Sabahattin Dülger oldu. Dülger, AK Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, “Tavşanlı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayıyım. Tüm hemşehrilerimden dua ve destek bekliyorum” dedi.
Tavşanlı’da bir dönem Milli Eğitim Müdürlüğü de yapmış olan Eskişehir Odunpazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Dülger, Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı açıkladı. Hayatının son 20 yılını Tavşanlı’da geçirdiğini ve en güzel günlerini bu ilçede yaşadığını dile getiren Dülger, “Tavşanlı ile tanışmam 1992 yılı Aralık ayında Tavşanlı İmam Hatip Lisesinde ilk memuriyete başlamamla oldu. Burada evlendim ve şükürler olsun ki, Rabbim bana 3 çocuk nasip etti. Çok değerli dostlar edindim. Öyle ki, Tavşanlı artık benim için bizim Tavşanlı oldu. İlçemizde yaklaşık 7 yıl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, 1,5 yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım. 2012 yılında Eskişehir Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanınca eşimi ve çocuklarımı Tavşanlı’da bırakarak Eskişehir’e gittim. Bu sürede Tavşanlı ile irtibatımı koparmadım” dedi.
Gönlünde özel bir yere sahip olan Tavşanlı’ya hizmet için aday adaylığını açıkladığını belirten Dülger, “Bugün itibariyle AK Parti Tavşanlı Belediye Başkanı aday adayıyım. Talep ettiğim görevin sorumluluğunun farkındayım. Bu görevi yapacağıma inandığım için buradayım. Yaklaşık 10 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici kadrosunda görev yapmam bana bu cesareti veriyor” diye konuştu.
Belediye hizmetlerinde önce insan ve sağlık prensibi ile hareket edeceğini vurgulayan Dülger, “Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihati olan (İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın) öğüdü rehberim olacaktır. Şunu bilmenizi isterim ki, çalışmalarımda ben değil, biz düşüncesi hakim olacaktır. Çünkü bütün görevler gibi belediyecilik de ekip çalışması gerektirir. Türkiye’nin ve Tavşanlı’nın en güçlü partisi olan AK Parti’den aday adayı olmak beni onurlandırıyor. Bu yarışın içinde olacak diğer AK Parti aday adayı arkadaşlarımla seviyeli ve hizmet öncelikli, tatlı bir rekabet içerisinde olacağımı biliyorum. Şimdiden onlara da başarılar diliyorum. Temennim kazananın Tavşanlı olmasıdır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum, tüm hemşehrilerimden dua ve destek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.