ŞAHİNBEY VOLEYBOL TAKIMINDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Türkiye Erkekler Voleybol 2.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
ŞAHİNBEY VOLEYBOL TAKIMINDA HEDEF ŞAMPİYONLUK






Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı sezonun ilk maçında kendi evinde misafir ettiği Sivas 4 Eylül Belediye Spor Takımı’nı 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Şahinbey Spor Salonu’nda oynanan maçı Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.
Birinci sette çok hırslı ve istekli olan Şahinbey Voleybol Takımı üst üste sayılarla rakibine üstünlük kurarken seti 25-11 aldı. İkinci seti 19-25 Sivas 4 Eylül Belediye Spor alırken, üçüncü seti 25-19 ve üçüncü seti 25-23 Şahinbey Belediye Voleybol Takımı alarak, sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Maç sonrası sahaya inerek sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “İkinci ligde mücadele eden voleybol takımımız yeni transferleriyle gücüne güç kattı. Bu sezon hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Geçtiğimiz yıl birinci ligde olan ve bu yıl ikinci lige düşen Sivas Spor ile ilk maçımızı yaptık. Takımımız maçı 3-1 alarak 3 puanın sahibi oldu. İlk maçta 3 puan almak bizler için çok önemliydi. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Şahinbey Belediye Spor ve diğer takımlara ligde başarılar diliyorum” dedi.
Sezonun ilk maçlarının sürprizlerle dolu olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı Antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu, “Sivas Spor ile yaptığımız ilk maçımızı çok önemsedik. Sporcularımız güzel bir maç ortaya koydu ve 3 puanın sahibi oldu. Ben sporcularımızı kutlayarak, bundan sonra daha iyi maçlar ortaya koyacaklarına inancım tamdır” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.