Şanlıurfa'da katliam gibi kaza: Ölü sayısı 12'ye çıkı

ŞANLIURFA'da, otomobil, minibüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 12 kişi yaşamını yitirdi.

29 Mart 2015 Pazar 15:13
Şanlıurfa'da katliam gibi kaza: Ölü sayısı 12'ye çıkı






Şanlıurfa'da katliam gibi kaza: Ölü sayısı 10'a çıkı

ŞANLIURFA'da, otomobil, minibüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 12 kişi yaşamını yitirdi.


Kaza, saat 13.45 sıralarında Yenice Mahallesi çevre yolunda meydana geldi. TIR, minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, ölü sayısının artabileceği bildirildi.

ÖLÜ SAYISI SÜREKLİ ARTTI

ŞANLIURFA'da, otomobil, minibüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, ilk gelen haberde 4 kişinin hayatınıkaybettiği bilgisi yer aldı. Daha sonra ölü sayısı 6, ardından 8, son olarak ta 12 kişinin can verdiği bilgisi elimize ulaştı. Yaralılar arasında durumu ağır olan vatandaşlar var

Kaza, saat 13.45 sıralarında Yenice Mahallesi çevre yolunda meydana geldi. TIR, minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, ölü sayısının artabileceği bildirildi.

KORKULAN HABER GELDİ

Hastaneye kaldırılan durumu ağır 12 vatandaşın tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Halen tedavi altında tutulan 6 kişinin durumu ciddiyetini koruyor..

AYNI BÖLGEDE FACİA YAŞANMIŞTI


Daha önce aynı bölge yakınlarında Ahmet Avcı’nın kullandığı 63 DY 105 plakalı otomobil, karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen Yemek şirketine ait 63 ZH 867 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Gaziantep istikametinden gelmekte olan Mehmet K.’nin kullandığı 46 D 7743 plakalı otomobil kazaya karışmamak için direksiyonu kırınca takla atarak şarampole yuvarlandı. Takla atan araç 40-50 metre uzaklıkta dururken, olayı gören diğer sürücüler araçlarından inerek kaza yapan sürücülerin yardımına koştu. El Fenerleri ile yaralı arandı Kaza yapan araçlardan 46 D 7743 plakalı otomobilin içinde kimseyi göremeyen vatandaşlar sürücünün araçtan fırladığını düşünerek aracın çevresinde el fenerleriyle yaralı aradı. Vatandaşlar ters dönmüş aracı düzelterek araç içinde kimse olup olmadığına baktı. Bu arada kaza yerine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıca köyünde oturan Çeken ailesinin yakınları kazayı duyunca olay yerine koştu. Kazaya karışan araçları taşlayan ve sinir krizleri geçiren kazazede yakınları araçta sıkışan cenazeleri geç çıkardığını iddia ederek İtfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 ekibi sevkedilirken ambulanslar yaralıları Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırdı.

Son Güncelleme: 29.03.2015 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.