Saray'da alarm var: Şüpheli iki kişi Ankara'yı ayağa kaldırdı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda şüpheli iki kişi polisi ayağa kaldırdı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giriş ve çıkışlar kapatıldı

26 Nisan 2015 Pazar 00:13
Saray'da alarm var: Şüpheli iki kişi Ankara'yı ayağa kaldırdı






Saray'da alarm var: Şüpheli iki kişi Ankara'yı ayağa kaldırdı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gece başlayan gizemli koşuşturmanın nedeni belli oldu. Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda şüpheli bir kişi kırmızı alarma neden oldu. Saray’ın karşı tarafında, subay orduevine doğru çıkan bölgede şüpheli bir şahsın görülmesi üzerine polis teyakkuza geçti. Saray’ın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis davet edildi.

Kısa sürede bölgeye gelen özel harekat, terör, istihbarat, asayiş ve yunus ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı. Tüm aramalara rağmen şüpheli şahsa ulaşılamadı.

Olası bir saldırıya karşı Saray’ın olduğu bölgede güvenlik üst düzeye çıkartıldı. Öte yandan hafta içi de yine bir şüpheli şahıs ihbarı üzerine polis çalışma başlatmış Saray’ın üstünde bir bölgede alkol alan şahıs gözaltına alınmıştı.

Son Güncelleme: 26.04.2015 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.