SEYİTGAZİ MAHALLESİ BAYRAMI YENİLENMİŞ OLARAK KUTLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Seyitgazi Mahallesi, Seyitburhanettin Mezarlık çevresinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 2 cadde ve 6 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda yol yenileme, kaldırım ve oto

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
SEYİTGAZİ MAHALLESİ BAYRAMI YENİLENMİŞ OLARAK KUTLADI






Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Seyitgazi Mahallesi, Seyitburhanettin Mezarlık çevresinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 2 cadde ve 6 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda yol yenileme, kaldırım ve otopark inşa ettiklerini söyledi.
Seyitgazi Mahallesinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları neticesinde yolların yeniden bakım ve onarımdan geçirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Bu semte yer alan Müze Caddesi ve Ahmed Yesevi Bulvarı ile Gültepe, Kütüphane, Sanat Okulu, Müze geçidi, Eda ve Mahmutpaşa Sokakları ile bunlara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışması yaptık. Bozulan yollarda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. Seyit Burhanettin Mezarlığın kuzey bölümünde yer alan ve Talas Caddesi ile Ahmet Yesvi bulvarını birbirine bağlayan müze caddesinde yaya yolu, kaldırım ve ücretsiz semt otopark inşa edildi. Bu alanda otopark önemli çünkü Güldüoğlu Aile Sağlığı Merkezi yer almaktadır. Yol genişletme ve çevre düzenleme ile semt otopark yapımı sonrası Seyitgazi Mahallesinin tüm yolları asfaltlandı. Dolayısı ile Seyitgazi mahalle halkı Bayramı yenilenmiş çehresi ile karşıladı ve kutladı ” dedi.
2 cadde ile 6 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 14 bin ton asfalt kullanıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulanarak, Seyitgazi Mahallesinde bu yıl adeta yenilendiğini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.