Son Dakika Siirt Şirvan'da ev göçtü, 3 ölü 5 yaralı var

Şirvan'da devam eden yağmur bir köy evinin çökmesine neden oldu. Enkaz altında kalan vatandaşlardan 3 feci şekilde can verirken 5 kişi hastanelere kaldırıldı.

30 Kasım 2017 Perşembe 08:41
Son Dakika Siirt Şirvan'da ev göçtü, 3 ölü 5 yaralı var






Son Dakika, Siirt Şirvan'da ev göçtü, 3 ölü 5 yaralı var

Aşırı yağış nedeniyle çöken köy evinde 3 vatandaş hayatını kaybetti. Enkazdan yaralı olarak çıkarılan 5 kişi tedavi altına alındı,


Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Soğanlı köyünde bu sabaha karşı aşırı yağış nedeniyle bir evde göçük meydana geldi. 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Soğanlı köyünde bu sabaha karşı aşırı yağış nedeniyle, Cemal Coşkun'a ait toprak damlı evde göçük meydana geldi. 8 kişilik aileden baba Cemal Coşkun ile 2 oğlu öldü, anne ve 4 çocuğu köylüler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre Şirvan ilçesine bağlı Soğanlı köyünde saat 02.30 sıralarında aşırı yağış nedeniyle Cemal Coşkun'a ait toprak damlı evde göçük meydana geldi. 8 kişinin bulunduğu evde 40 yaşındaki Cemal Coşkun, çocukları 5 yaşındaki Ömer ve 15 yaşındaki Yusuf Coşkun olay yerinde öldü, eşi ve 4 çocuğu olmak köylüler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Şirvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.