TAŞ, BASIN MENSUPLARINA VEDA YEMEĞİ VERDİ

Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek personelle vedalaşan Dr.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
TAŞ, BASIN MENSUPLARINA VEDA YEMEĞİ VERDİ






Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek personelle vedalaşan Dr. Mehmet Emin Taş, basın mensuplarına veda yemeği verdi.
Paşa Konağı’nda basın mensuplarına verilen veda yemeğine, sağlık kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş’ın veda yemeğine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.
Görev süresi boyunca basın mensuplarını sürekli yanında hissettiğini konuşmasında dile getiren Dr. Mehmet Emin Taş, “13 Ocak 2003 tarihinde başladığım Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini bugün itibariyle noktalıyorum. Yaklaşık 11 yıllık görev yapmaktan onur duyduğum ve doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum, sevdiğim şehrime sağlık alanında hizmet etmekten büyük bir haz ve şeref duydum. Yaklaşık 11 yıllık süre içerisinde Adıyaman sağlık hizmetleri noktasında ciddi mesafeler kat etti. Sağlık yatırımları düzenli ve planlı olarak takip edilip bir bir hizmete dahil edildi” dedi.
Görev süresi boyunca yapılan sağlık hizmetlerinden bahseden Taş, şunları söyledi:
“Koruyucu sağlık hizmetlerinde oldukça yüz güldürücü oranlarımız var. Bağışıklamada, ana çocuk sağlığı hizmetlerinde, çevre sağlığında toplum destekli projelerle toplum sağlık bilincini geliştirmede sürekli aktivite içinde olduk.
112 Acil Sağlık Hizmetlerine ise vatandaşın kolay ulaşabilmesini sağladık. 2003 yılında tek olan istasyon sayısını bu gün 24’e çıkardık. İlimize 43 adet tam donanımlı ambulans kazandırdık. Kar paletli ambulansların yanı sıra ihtiyaç duyulduğunda hava ambulanslarını da devreye soktuk.
Tedavi edici hastane hizmetlerinde ise modern tıbbın tüm gereklerini ilimize kazandırmanın çaba ve gayreti içinde olduk. Birçok konuda da olumlu sonuçlar aldık. Ağız ve diş sağlığı hizmetlerini en etkin bir şekilde verilmesini sağladık. Adıyaman’a kazandırdığımız modern ağız ve diş sağlığı merkezimiz uzun yıllar Adıyaman halkına kaliteli hizmet sunacaktır. Aile hekimliği uygulamasında pilot il olmuş ve başarılı bir uygulama ile 40 civarında ilin rehberliğini yapmıştır.
Adıyaman Üniversitesi ile ortak kullanım protokolü yaparak tıp fakültesinin gelişimine ciddi katkılar sağlamış ve 3. basamak sağlık hizmetlerinin ilimize kazandırılmasını sağlamış olduk. Artık ilimizde açık kalp ameliyatları, anjiyo gibi nitelikli ameliyatlar ve anjiyo dahil hayati önem arz eden ciddi tıbbi gelişimler ve teşhise dönük görüntüleme hizmetleri en etkin şekilde verilir duruma geldi.
Tüm bu gelişmeler ekip ruhu içinde çalışmanın getirdiği olumlu kazanımlardır. Bu durum aynı zamanda bir kurumun sevk ve idare edilmesinde bütün katmanların işin içine dahil edilmesinin sonucudur. Görevim süresince şahsımı ve temsil ettiğim kurumun çalışanlarını sürekli olumlu yaklaşımlarla destek veren yeri geldiğinde uyaran, özveri sunan, hizmetin iyileşmesi noktasında çözüm yollarını paylaşan siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve muhabbetimi sunuyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.