TATİLİN TADINI PİAZZA’DA ÇIKARDILAR

Bu yıl Kurban Bayramı’nın hafta sonu tatilleriyle birleşmesi sayesinde 10 güne çıkan tatille çocuklar doya doya eğlendi.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
TATİLİN TADINI PİAZZA’DA ÇIKARDILAR






Bu yıl Kurban Bayramı’nın hafta sonu tatilleriyle birleşmesi sayesinde 10 güne çıkan tatille çocuklar doya doya eğlendi. Yeniden ders zili çalmadan tatilin son gününde Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne koşan çocuklar, gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
Ziyaretçilerini bayram süresince çeşitli aktivitelerle karşılayan alışveriş merkezinde tatilin son günü “Tahta Bacak” gösterisi vardı. 3-4 metre yüksekliğindeki boyları, ilginç makyajları ve kıyafetleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı olan tahta bacaklar yapıkları gösterilerle izleyenlere karnaval havası yaşattılar.
Alışveriş merkezinin tüm katlarını gezen tahta bacaklı animatörler, çocuklara Piazza şekeri de dağıttı. Aileleriyle hoşça vakit geçiren çocuklar dağıtılan hediyelerle de unutulmaz bayram anıları yaşadılar. Küçük büyük herkes ilgiyle izledikleri animatörlerle anı fotoğrafı da çektirerek, bu anı ölümsüzleştirdiler.
Çocuklar eğlenirken, aileleri de bayrama özel indirimlerden faydalanmak için mağazaları gezip, hesaplı alışverişlerini kampanyalarla taçlandırmanın tadını çıkardırlar. Sezon ürünlerinde de indirimlerin olduğu Kahramanmaraş Piazza’da bir yanda eğlence, diğer yanda indirimler, hem çocukları hem ailelerini sevindirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.