TIBBİ HACAMAT VÜCUTTA RAHATLAMA SAĞLIYOR

Dr.

12 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
TIBBİ HACAMAT VÜCUTTA RAHATLAMA SAĞLIYOR






Dr. Turanşah Tümer, kanın vakum yolu ile vücuttan dışarı alınması işlemi olan tıbbi hacamatın vücutta rahatlama sağladığını söyledi.
Dr. Turanşah Tümer, hacamatın (Kupa Tedavisi) cilt altındaki birikmiş, kılcal damarda dolaşmakta zorlanan, atıl kalmış, vücuda zararlı organik ve inorganik maddelerin, çeşitli hastalıklar yapan toksinleri içeren kanın, vakum yolu ile vücuttan dışarı alınması işlemi olduğunu belirterek kan ve lenf dolaşımını artıran bir tedavi şekli olduğunu söyledi.
Hacamatın en önemli faydasının, hacamat yapılan bölgedeki ağrının geçmesi ve dokulardaki katılılığın yumuşaması olduğunu ve bunun da taze ve incelmiş kan haline gelerek rahatlamayı sağladığını ifade eden Tümer, “Bir bireyin hayatında sağlıklı bir vücut, enerjik bir yaşamın getirdiği sorumlulukları yürütebilmek için çok önemli bir faktördür. Vücut içinde çok fazla toksin olması durumunda, kan dolaşımı yavaşlayacağı için statik kan pıhtılaşmaya eğilim gösterecektir. Bu durum giderek kişinin hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını bozacaktır. Sonuç olarak, ilk aşamada insanlar kendilerini halsiz, yorgun, isteksiz, sinirli, genellikle de depresif hissedeceklerdir. Statik kanın mutlaka herhangi bir yöntemle çıkarılması gerekir, bu da ilaçlar yardımıyla çıkarılamaz. Aspirin alarak bu statiklik çözülemez. Hacamat tedavisi bu noktada çok ihtiyaçtır. Bir sonrası hastalık olan bu dönemi durdurur” dedi.
Tümer, tıbbi hacamatın yüksek kolesterol, yüksek tansiyon, kalp gibi hastalıkların yanı sıra ürik asit, migren-baş ağrısı, inme, diyabet, göz problemleri, romatizma, astım, boyun- omuz sertliği, yorgunluk, kolay soğuk algınlığı, ayaklarda karıncalanma, bacaklarda şişlik, vertigo gibi hastalıklara da iyi geldiğini söyledi.
Dr. Turanşah Tümer aynı zamanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ilaçsız tedavi yöntemlerinin yaygınlaştığı son dönemlerde kendinden sıkça söz ettiren “hacamat tedavisi“nin tıbbi yöntemlerle eğitimini de vermeye başladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.