TÜRK OCAKLARI NEVŞEHİR ŞUBE BAŞKANI ERDOĞAN:

Türk Ocakları Nevşehir Şubesi Başkanı Av.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
TÜRK OCAKLARI NEVŞEHİR ŞUBE BAŞKANI ERDOĞAN:






Türk Ocakları Nevşehir Şubesi Başkanı Av. Mesut Erdoğan, Demokratikleşme Paketi ile birlikte Türk Milli birliğini bozacak bir çok yeni uygulamanın hayata geçirildiğini ileri sürdü. Erdoğan: “Türk Milli Birliği’nin bozulmasına asla müsade edilmeyecektir” dedi.
Erdoğan yaptığı açıklamada, Türk Milletinin son 100 yılına damgasını vurmuş, kanının son damlasına kadar birleşik emperyalizme karşı vermiş olduğu büyük mücadelenin sonunda kurmuş olduğu son Türk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin, “demokratikleşme” adı altında yüce Türk milletinin elinden alınmak istendiğini kaydetti.
Bu durum karşısında Türk Milliyetçilerinin bir vazife gereği değil, gönül pınarlarından süzülen vatan, millet ve bayrak aşkı için gördüğü tehlikeleri dile getirecek, uyaracak ve gerekli tedbirleri alacak aynı zamanda toplumun aydınlanmasını sağlayacağını ifade eden Erdoğan: “Milli varlığımızın derinliğini harap etmeye çalışan bozuk, medyatik, ânı kurtarmaya çalışan, süreklilik arzetmeyecek kadar bozuk her türlü fikir ve ideolojik çıkar hesapları yapanları, Türk milletine söyleyecektir. Milli varlığımızı muhafaza etmek için milli varlığımızı ve birliğimizi bertaraf etmeye çalışanlara karşı fikrî mücadelemiz sürecektir” diye konuştu.
“Bayrak” şiirinin lise ders kitaplarında yasaklandığını ve bundan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Erdoğan, Türkiye’de milli birliği bölmeye çalışanların, gençlerin milli hissiyattan, milli şuurdan yoksun bırakılarak yetiştirilmesini istediğini savundu. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geleceğimizi zehirliyorlar, gençlerimizi bu şekilde emperyalizmin şarktaki köleleri haline getiriyorlar. Gelinen süreçte ise Andımız kaldırıldı. İleriki süreçte Gençliğe Hitabe’nin tartışmaya açılması, belki de çocuklarımız üşüyor bahanesi ile İstiklal Marşı’nın kaldırılmak istenmesi gündeme gelecektir. Bu noktada görev bize, dün olduğu gibi bugün de Türk Milliyetçilerine düşmektedir. Bu kirli düzenin hedeflerini, 5000 yıllık Türk tarihinin köklerinden aldığımız milli ruhla kirli pazarlıklarını gün yüzüne çıkartıp, bizi bu coğrafyada ayrıştırmaya çalışanlara inat, birleşerek, büyüyerek geleceği inşâ edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Demokratikleşme, çözüm süreci gibi klişe sözlerle milli değerlerimizin tahrip edilmesine Türk Milliyetçileri dün olduğu gibi bugünde dur diyecektir. Türk; titreyip kendine dönecek ve “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diye haykırarak daha gür bir sesle birleşecektir. İhanet içerisinde olanlar “Türk’ün yok edilemeyeceğini” anlayacaklardır. Türk Milleti, son devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma gayreti içinde olanları asla unutmayacaktır. Emperyalizm ve onun uşakları ile mücadelemiz “Toroslarda bacası tüten son Yörük çadırı” kalmayıncaya kadar sürecektir”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.