Türkiye’nin en sıcak AVM’si

Tower AVM, AVM anlayışını baştan aşağı yenilemeye hazırlanıyor.

21 Ekim 2013 Pazartesi 07:40
Türkiye’nin en sıcak AVM’si






Başkentteki alışveriş merkezi anlayışını baştan sona yenilemeye hazırlanan One Tower AVM, granitle kaplı “soğuk” AVM atmosferini yapı malzemelerinde ezber bozarak “sıcak” hale getirmek istiyor.

Vakit geçirmek için sıklıkla tercih edilen alışveriş merkezleri git gide birbirine benzerken, Ankara’nın en modern alışveriş merkezi olma hedefiyle yola çıkan One Tower AVM, fark yaratmak için çalışıyor.

Başkent’in önemli yerleşim yerlerinden Oran’da inşa edilen One Tower Kule Konut ve AVM projesinde yer alan alışveriş merkezi, bölgede yeni bir yaşam alanı yapmak üzere harekete geçti. 5 katlı olarak inşa edilen One Tower AVM, Başkent halkına kaliteli alışverişin kapılarını açmasının yanı sıra Türkiye’nin “en sıcak” AVM’si olmayı amaçlıyor.

AVM’lerin granit ve paslanmaz çelik gibi malzemelerle inşa edilmesi sebebiyle yapı itibariyle soğuk bir görünüşü olduğunu anlatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik,  One Tower AVM’nin müşterilere “sıcak ve samimi” gelmesini sağlamak istediklerini söyledi.

Ankara’da her geçen yıl artan alışveriş merkezleri arasında fark yaratmak istediklerini ifade eden Özçelik, “İnşa edilen tüm AVM’ler birbirine benziyor. İnsanların genelde vakit geçirmek için tercih ettiği ve cazibe merkezi olması gereken alışveriş merkezleri, yapısında kullanılan malzemelerden dolayı soğuk bir görünüme sahip. Biz One Tower AVM’de bu imajı yıkmak istiyoruz. Amacımız alışveriş tutkunlarının tercih edeceği sıcak bir adres olmakla birlikte, insanların ailece keyif alabileceği bir alışveriş merkezini hayata geçirmek” diye konuştu.

Bu kapsamda AVM inşaatında kullandıkları malzemeleri özenle seçtiklerini belirten Özçelik, One Tower AVM’de ahşap kaplamaların öne çıktığı iç dekorasyonda, yeşil ve su ile bütünleşmiş iç mekanlarla sıcaklık duygusu yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

-“Evlerinde gibi hissedecekler”-

Özçelik, şöyle konuştu:

“Soğuk AVM görünümünü yıkmak için One Tower AVM’yi ahşap kaplamalarla zenginleştirdik. Ayrıca AVM içinde bitkilere de yer vererek samimi ve keyifli bir ortam oluşturmayı amaçladık. Bizim hedefimiz ülke genelindeki AVM’ler içinde farkımızı ortaya koymak. Başkent’teki AVM’lere de yeni bir soluk getirmek istiyoruz. One Tower AVM’de konuklarımız hem kaliteye ulaşacak, hem de kendilerini  evlerinde gibi hissederek keyifli bir alışveriş imkanı bulacak.”

One Tower AVM’nin sosyal yaşamın bölgedeki merkezi olarak kurgulandığını ve bu kapsamda bol ve keyifli restoranların da alışveriş merkezi içerisinde yer alacağını kaydeden Özçelik, 38 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan AVM’nin bölgedeki talebi karşılayacağını belirtti.

One Tower AVM’de iç mekanlar kadar dış mekanların da özenle tasarlandığına işaret eden Özçelik, “One Tower AVM, alışveriş alanları kadar yeme-içme ve gezinti alanları ile de dikkatleri üzerine çekecek. AVM, sadece konut kullanıcıları ve alışveriş yapacakları değil, bir buluşma noktası olarak tüm Ankaralıları 360 derece kent manzarası eşliğinde bir araya gelmeye davet ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.