ÜNLÜ OYUNCULARDAN KADER MAHKUMLARINA TAM NOT

Ünlü oyuncular Cem Özer, Ruhi Sarı, Ebubekir Öztürk ve Serkan Şengül, kader mahkûmları tarafından kurulan ‘Tutunamayanlar’ tiyatro ekibinin sergilediği İbiş’in Rüyası adlı oyunu izlemek için Sakarya’nın Serdivan ilçesine geldi.

25 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÜNLÜ OYUNCULARDAN KADER MAHKUMLARINA TAM NOT






Ünlü oyuncular Cem Özer, Ruhi Sarı, Ebubekir Öztürk ve Serkan Şengül, kader mahkûmları tarafından kurulan ‘Tutunamayanlar’ tiyatro ekibinin sergilediği İbiş’in Rüyası adlı oyunu izlemek için Sakarya’nın Serdivan ilçesine geldi. Ünlü oyuncular, kader mahkumlarının oynadığı oyunun kendilerini fazlasıyla etkilediğini belirtti.
Geyve Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nda tamamı mahkumlardan oluşan Serkan Altıntaş yönetiminde ‘Tutunamayanlar’ tiyatro ekibinin Serdivan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlediği program ilgiyle izlenirken, oyunu izlemek için Sakarya’ya gelen oyuncular tarafından beğenildi.
Sakarya’nın Geyve ilçesinde bulunan Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’ndaki hükümlülerden kurulu ‘Tutunamayanlar’ adlı tiyatro grubu, İbiş’in Rüyası’ adlı ilk tiyatro oyunlarını Serdivan Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahneledi. Serdivan Belediyesi Kültür Merkezinde sahneye konan tiyatro oyununu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Sakarya Cumhuriyet Başsavcıvekili Haydar Memiş, Bölge Adliye Başsavcısı Cemil Kuyu, Geyve Başsavcısı Erkan Akbaş, Geyve Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü İbrahim Soydan, oyuncular Cem Özer, Ruhi Sarı, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ve çok sayıda davetli seyretti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program kurum müdürü İbrahim Soydan’ın açılış konuşmasının ardından kurumla ilgili hazırlanan slayt gösterisiyle devam etti. Devamında sahne alarak ezgileriyle salondakileri duygulandıran Şahin Korkmaz, izleyicilerden alkış aldı.
Korkmaz’ın ardından sahneye çıkan ‘Tutunamayanlar’ tiyatro ekibinin İbiş’in Rüyası adlı ilk oyunları salondakilerden tam not aldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.