VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN FİRMALARA ZİYARET

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, çeşitli firmalara ait tesislerinde incelemelerde bulundu.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN FİRMALARA ZİYARET






Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, çeşitli firmalara ait tesislerinde incelemelerde bulundu.
Ekin Unlu Mamulleri, Kol İnşaat, Demirkayalar Çiftlik ve Besi Tesisleri, Atemgıdaş, Direkli Su ve Beşgöz soğuk hava deposunu ziyaret edip firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Çomaktekin, “Bugün dünyamız bir değişim ve yeniden yapılanma süreci yaşamaktadır. Bu sürecin dinamikleri küreselleşme, bilgi toplumu ve teknoloji kavramlarıdır. Dünyada yaşanmakta olan bu globalleşme sürecinde böyle küçük ve orta ölçekli işletmelerin önemi daha da artmıştır” dedi.
Küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişmenin ve sürdürülebilir kalkınmanın temel taşları olduğunu vurgulayan Çomaktekin, “Bu işletmeler sahip oldukları esnek üretim yapılarıyla, dinamik, değişen şartlara hızla uyum sağlayabilen, üretici, yenilikçi, talep boşluklarını hızla yakalayıp fırsatları zamanında değerlendirebilen işletmeler olarak algılanmaktadır. Bunlar ekonominin en dinamik kuruluşları olarak gelişmenin ve sürdürülebilir kalkınmanın temel taşlarıdır. Bugün ziyaret ettiğimiz işletmeler de ilimizde ekonomiye ve istihdama katkı sağlamaktadırlar. Böyle işletmelerin sayılarının artması, ilimizin kalkınmasını olumlu yönde etkileyecektir” diye konuştu.
Çomaktekin, işletmeleri zaman zaman ziyaret edip sorunlarını dinleyeceğini ve çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışacağını vurguladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.