Vali Yardımcısı trafik kazasında ölümden döndü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde görev yaparken paraşüt kazasında ölümden dönen Kaymakam Kazım Karabulut, şimdi de Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı Düzce'de trafik kazasında ağır yaralandı.

31 Aralık 2015 Perşembe 08:19
Vali Yardımcısı trafik kazasında ölümden döndü






Vali Yardımcısı trafik kazasında ölümden döndü



Tunceli’de kaymakam adayı olarak 1989 yılında bürokrat hayatına ilk adımını atan Kazım Karabulut, geçirdiği talihsiz kazalarla belki de Türkiye’nin en talihsiz bürokratlarından biri oldu. Tam bir yamaç paraşütü tutkunu olan Kazım Karabulut, ilk kazasını Toroslar-Aslanköy uçuşu sırasında geçirdi. Yamaç paraşütüyle uçtuğu sırada kanadı kapanan ve hızla yere düşmeye başlayan Karabulut, 2006 yılında geçirdiği bu kazayı bir kolu ve kaburgalarındaki kırıklarla atlattı.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine 2009 yılında kaymakam olarak atanan Kazım Karabulut, ilçeye bir havacılık festivali kazandırmıştı. Karabulut, 2013 yılının Ağustos ayında ilçenin Erkızı tepesinden paraşütüyle havalandığı sırada, ters ve sert esen rüzgarın tesiriyle sürüklenerek kayalıklara çarpıp ağır yaralandı. Hava ambulansı ile Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakıma kaldırılan Karabulut, bir dizi beyin ameliyatı geçirdi ve kazadan aylar sonra iyileşebildi.

DÜZCE DE UĞURLU GELMEDİ

Geçirdiği paraşüt kazaları sonrası bir daha uçmama kararı alan 3 çocuk babası Kazım Karabulut, son paraşüt kazasından sonra bir daha uçmadı. Ancak talihsizlikler Karabulut’un yakasını bir türlü bırakmadı. Düzce’ye vali yardımcısı olarak atanan Karabulut, önceki gün sabah saatlerinde evinden çıkıp Mustafa Akbak idaresindeki otomobil ile valiliğe giderken, sis sebebiyle kırmızı ışıkta duran araçlara çarptı. Kazım Karabulut, bu kazada da ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı. Kazım Karabulut’un yapılan tedaviye cevap verdiği ve durumunun iyiye gittiği, ancak konuşmakta zorluk çektiği öğrenildi.
Son Güncelleme: 31.12.2015 08:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.