Zeytinburnu su kesintisi; Zeytinburnu sular ne zaman gelecek..

İstanbul'da su kesintisi 15 Kasım 2015 tarihinde kesilen sular için İSKİ'den yapılan açıklama. Hangi mahallelerde sular kesik, sular ne zaman gelecek. Haberin devamını oku.

15 Kasım 2015 Pazar 18:59
Zeytinburnu su kesintisi; Zeytinburnu sular ne zaman gelecek..






Zeytinburnu su kesintisi; Zeytinburnu sular ne zaman gelecek..

İstanbul'da bugün (15 Kasım 2015) yine su kesintileri var. Zeytinburnu'nda çok sayıda mahalleyi etkileyen kesintilerin gece yarısı bitmesi bekleniyor..

HANGİ MAHALLELER ETKİLENİYOR?

İSKİ, Zeytinburnu ve çevresinde yine su kesintisine gitti. Öğleden sonra başlayan kesintilerin nedeni bu kez ana ishale hattı arızası. İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre su kesintisinden etkilenen mahalleler;

Telsiz Mahallesi, Seyitnizam Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Veliefendi Mahallesi,  Çırpıcı Mahallesi, Beştelsiz Mahallesi, Kazlıçeşme Mahallesi, Nuripaşa Mahallesi, Merkezefendi Mahallesi


SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ, Zeytinburnu'nda sular 16 Kasım Pazartesi saat 01.00'da geleceğini açıkladı.

İSKİ vatandaşları uyarıyor:

Aman dikkat! Su kesintisi süresince musluklarınızı kapalı tutun. Su kesintisinin sona ereceği saatlerde tedbiren vanalarınızı kontrol edin. Basınç değişikliği nedeniyle ısıtma sistemlerine gelen ani su şoku cihazlarınıza zarar verebiliyor..


FATİH SULAR NE ZAMAN GELECEK?
İSKİ, ana ishale hattı arızası nedeniyle Fatih'te İskenderpaşa Mahallesi ile Hırka-i Şerif Mahallesi ve Akşemsettin Mahallelerine de su veremiyor.
Fatih'te suların geliş tarihi olarak 16 Kasım saat olarak 01.00 açıklaması yapıldı..

BEYKOZ'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Beykoz Ali Bahadır Mahallesi'ni etkileyen su kesintisi ise yarın (16 Kasım 2015) tarihinde saat 12.00'de sona erecek.

Son Güncelleme: 15.11.2015 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.