Terör’ün her türlüsünü lanetliyorum.


Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece yüzleri kar maskesi ile örtülü iki kişi Şhem Şehrine (Nablus) yakın DUMA köyündeki iki ev’e molotof kokteyli atarak yangın çıkmasına sebebiyet vermişlerdir.



Geceyarısı çıkan yangın sonucu  1.5 yaşındaki bebek yanarak hayatını kaybetti.
4 yaşındaki abisi de ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı. Çocukların babası da ağır yaralı olarak helikopter ile ŞİBA hastahanesine kaldırıldılar.
1.5 yaşındaki Dünya tatlısı bebek ALİ artık hayatta değil.
İsrail sadece bir gün önce  Eşcinsellerin Yeruşalayim’deki yürüyüşünde göstericilerin üzerine  elindeki bıçak ile saldırıp 2’si ağır toplan 6 kişiyi yaralayan aşırı dinci bir saldırganı konuşurken bu olay ile Yahudiler arasında da  normal olmayan ve terör ile iştigal edenlerin olduğu bu olgunun bu ülkeye yakışmadığını tartışıyor.
Yahudi terörü olduğunu düşündüren duvar yazıları aşağıda görülmektedir.

 


DUMA köyündeki Saldırının Yahudi terörü olduğunu düşündüren ip uçları  olsa da henüz kimlikler ve esas neden açıklığıa kavuşmuş değil.
Siyaset Dünyası ve Parti Başkanları ile Milletvekilleri ve Bakanlar adeta birbirleri ile yarışırcasına olayı kınamaya devam ediyorlar.



Cumhurbaşkanı Rivlin:
Cumhurbaşkanı Rivlin Hastahanesinde bulunan DWAŞNA ailesini ziyaret ederek yakınlarına baş sağlığı diledi ve sorumluların en kısa zamanda yakalanaak cezalandırılacağı sözünü verdi.


Başbakan Natanyahu
Benzer bir ziyaret ve açıklama ile sorumluların yakalanacağını ve en sert şekilde cazalandırlacaklarını beyan etti. Terör terördür ve kim olduğu dinlerinin ne olduğunun önemi olmadığını ve bu hastalık ile mücadele etmek hepimizin görevidir dedi. Başbakan Natanyahu da Filistin Otonomi Yönetimi Başkanı Abu Mazen’i arayarak üzüntülerini bildirdi ve sorumluların yakalanacaklarını belirtti.
Buna karşı ise  Abu Mazen Filistin basının da yaptığı açıklamalarda bunun intikamının alınacağını beyan ederken intikam duygularını körükleyici bir tutum içinde bulunmuştur.
Hamas yetkilileri ise  bölgedeki yandaşlarına  acilen Yahudi çocukları öldürmeleri komutu verdi.
Yayir Lapid

Muhalefet liderlerinden Yair Lapid ise  biz şavaşta  olan bir ülkeyiz ve savaşımız Terörledir.Terör nereden gelirse gelsin mücadele edilmesi gerektiğini Yahudi veya Hamas veya İŞİD terörü diye bir ayırım yapmadıklarını en sert şekli ile herkesin mücadele etmesi gerektiğini beyan etti. Bu hükümetinde  mücadele için yetersiz olduğunu eklemeden de edemedi.



İsrailli Arap Milletvekili Ahmet Tibi de hastahaneye gelen siyasiler arasındaydı.



Ana Muhalefet partisi Başkanı Yitshak Herzog ise ortağı Tsipi Livni ile birlikte
Hastahaneyi ziyaret ederek:
Bu Yahudi dininde ve Kültürünün bir paçası olan bir şey değildir. İnsan yakmak gibi bir nefret duygusu ile mücadele etmek ve bunun bize uygun olmadığının altını çizmeliyiz.Dediler…

Ben de sadece ekliyor ve nereden gelirse gelsin kınamamız ve lanetlememiz gerektiğini söylüyorum.
Allah belalarını versin hangi dine ve millet ait olurlarsa olsunlar fark etmez. Allah kimseyi insan öldürmek için görevlendirmemiştir.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.