ALDATMAYI ÖNLEYEN AŞK YEMEĞİ TARİFİ

İki ara bi dere de, cafe de, işi gücü bırakıp popomu koltuğa yerleştirdiğim de, sevişme sonrasında, sabahın köründe yani canımın istediği anlar da kaleme dökmeğe çalıştığım bu satırlar azıcık gülelim…Gülerken de kulağımıza küpe yapalım diye karaladığım şeyler.

Önemsiz şeyler canım…. Okudukça görüceksiniz zaten ne kadar önemsiz olduğunu… :))  Ben O ses Türkiye de ki Hadise gibi beni seç beni seç demiycem. Anacım azıcık kafanı dağıtmak, gülümsemek, aslında evet demek, bazen kendini görmek, dile getiremediklerini birinin gözüne  sokmak istiyorsan eline al beni. Yoksa elleşme :)

Ben yazar değilim…Hiç bir tane kitabım yok…Bir psikolog değilim, Hiç bir iddiam yok…Bir şey vaad etmiyorum, Bir şey de emretmiyorum…Sadece eğlenelim, gülelim diye karaladım işte! İmlâ kurallarıma takmayın, yanlış yazıyorum diye de kızmayın…Siz doğru olanı bilin ama bana elleşmeyin :) İçimden geldiği gibi yazıyorum çünkü.  Bak ben baştan peşinen söyledim :) Sonra kötü tezahüratlar yapılmasın  lütfen… :))

Arkadaşlarımdan biri alsın ilk sırayı….Hatun mütemadiyen kocasını takip de. Tam bir FBI ajanı. Bir kartı eksik taşımadığı. Her buluşmamız da kocasını yiyip içiyoruz. Yok o duş alırken yine erkek ismi olan birinden mesaj gelmiş. Yok şifreliymiş…yok yine mavi gömleğini giymiş ısrarla…yok elli kere saçını düzeltmiş ayna karşısında…yok onun değişen saçını fark etmemiş bile…yok…yok…yok…
Canım arkadaşım, senin herif normal insan gibi hiç bi şeye takılmadan, saplantı haline getirmeden yaşamına devam ediyorda, sen neden play tuşu bozulmuş ve beni de bozmaya çalışıyormuş  gibi yaşıyorsun anlamıyorum. Neden kahve içmeye geldiğimiz şu medeni yerde bana zorla kocanı içiriyorsun anlamıyorum. Adam dışarıda yatıyor kalkıyor ne mok yiyorsa yiyor biz neden hep onu konuşuyoruz anlamıyorum. Adam eğleniyor, cozutuyor ondan sonra evine geliyor ve kaldığı yerden devam ediyor…e sen niye PAUSE' e alıyorsun kendini de ha bire onda takılı kalıyorsun anlamıyorum. . Kafanı nasıl doldurup, zihnini nasıl yoruyorsun be Meldaaa!

Eskilerin sözlerine bayılıyorum…Kaldıramayacağın yükün altına girme sözü mesela…Kuzucum…sen bu adamı seviyor musun? Bu adam da bu kaçamakları yapıyor mu? Ama seni de bırakmıyor mu? O vakit anacım al başını iki elinin arasına minicik bi düşün bakalım…
Soruyorum şimdi sana…

Tut ki kocanı seni aldatırken yakaladın…gözlerinle görüyorsun yani…ne yapıcan?
Boşanıcan mı?
Af mı edicen?
O an suratına tükürüp akşam ev de dır dır mı yapıcan?
Aynını sen de ona mı yaşatıcan?
Ya da kör gibi görmezden, sağır gibi duymazdan, dilsiz gibi ses çıkartmazdan mı gelicen?

Yok yok ben boşanamam…
Onu asla af edemem asla!
Tükürmeye bile değmez…
Ben öyle bi şii yapamam…yani bilmiyorum.

Madem bunların hiç birini yapamayacaksın, kaldıramayacaksın ah be canım ne yapmaya kurcalıyorsun. Madem kıyında köşende hazır bir birikimin yok, madem boşanacak
 özgüvenin yok, madem çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmaya derdin yok ne yapmaya kurcalayıp arızaya bağlıyorsun ki… :)) Ben sizi anlamıyorum…Yani Melda gibi olanları…
Bence asil yaşamak çok varlık içinde olmuyor, oturduğun yalı da olmuyor, bindiğin araba da, kaldığın otel de olmuyor….asil yaşamak önce kendine saygı duymakla oluyor. Kendine saygı duyan emin olun kendine güven de duyuyor…istemediği şeylerin kendisine yapılmasına izin de vermiyor.
Tabi biz ne desek boş…Melda araştırmalara, yakalamalara devam edicek nasıl olsa. Hatta bi şii bulunca zafer kazanmış gibi sanıcak kendini. Bak ben nasıl buluyorum diye. Üzülmesi gereken içine düştüğü bu durum,  bi süre sonra onu,  acizliği içinde zafer kazanmş coşkularıyla mutlu etmeye başlayacak. Bak nasıl yakaladım benden bi şii kaçmaz demeleri arttıkça asıl kendi yaşamı elinden kaçıp gidecek….

Bir kaç yazımda da yakalamışsınızdır. Şömineyi yakın anacım, odunları atın diye barım barım bağırdığımı…işte! bunlar olmasın diye. Ne siz bu noktalara gelin, ne de eşleriniz o noktalara gitmesin diye…

Ben mesela günlerce, haftalarca, aylarca çorba içsem hiç bıkmam…ama erkekler öyle değil ki aynı yemeği pek sevmiyorlar :) yani sürekli sürekli demek istedim…Ben şimdi çorbayı çok seviyorum ya, tabii biraz fazla yapıyorum sevmekten kaynaklanan aç gözlülüğümle…eee tabi ikinci günü bitiyor. En nihayetin de kazanlarla yapmıyorum. Bu sefer ben de ikinci günü yine çorba yapıyorum ama farklı bi çorba deniyorum…bazen elime ne gelirse atıyorum suyun içine…

Hanımlar şimdi size monotonluğu bozan aşk yemeğinin tarifi…

Dedim ya erkekler pek aynı yemekten hoşlanmıyorlar ne kadar çok sevseler de bi süre sonra bıkabiliyorlar…

O vakit şu tarifi yazın bi kenarı;

1- Bahama mı, Tahiti mi, Kanarya adası mı… ( Önce bu yerlerden birini seçin ve orada olduğunuzu hissedin )
2-İki sandalyesi olan mini ahşap masayı evinizin bi köşesine yerleştirin. ( Ahşap değilse de kırmızı yada mor renkli masa örtüsü kullanabilirsiniz )
3-Bahama ya da Tahiti de otel karşılamasında çalışan hostes kızların kıyafeti tarzında bi şiii uydurun üstünüze. Seksi ve iştah açıcı…
4-Masanın olduğu alanı orayı anımsatıcak tarzda dekore edin….
5-Kapı girişine etkili bir yazı yapıştırın…Bahama bilmem ne restorantı gibi mesela… ( Ama siz şimdi konu komşudan da çekinirsiniz di mi :( neyse içerde görebileceği bir yere yapıştırın hadi )
6- Masanın etrafına çitlerle ayrı bir hava vermeye çalışın… ( Çit yok evde ama küçük sehpalarınızla bölüm yapabilir ve üzerine koyacağınız saksı çiçeklerinizle de canlılık ve yeşillik katabilirsiniz ) Loş ışık, mumlar unutulmasın…
7- Egzotik kokulu güzel bi yemek tarifi alıp üşenmeden önceden yapın hazır olsun. Son ana bırakmayın yoksa baharatçı dükkanı gibi kokarsınız vallahi kocanız geldiğinde.
8- Peçeteleriniz kırmızı olsun anacım….Kırmızı
9-Saçlarınız dağınık ve tahrik edici olsun….yani elini atmak istesin saçlarınıza…
10-Şimdi adam geldi zaten bi afallıyacak hiç gülme yok…yemeğin tadını bozarsınız bak…benden söylemesi…Siz de onun gibi tatile gitmişsiniz neyse o seçtiğiniz ada tamam mı?
11-Akşam yemeği için yalnızım sanırım siz de benim turdasınız. İsmim ( uydurun bir ejdebi isim…nataşa mataşa olmasın ama haa ) bilmem ne deyip tokalaşın ve akşam yemeğini birlikte yiyebilir miyizin teklifini yapın. ( Eşleri azıcık möküz ve mumkof olanlarınız olabilir söyleyin o möküz kocalarınıza gülmesinler ve yemeğin kokusuna bıraksınlar kendilerini …fantazi yemeği bu hemen yatağa yemeği değil ona göre )
12- Aaaa bu arada çıkkırı çıkkırı popo sallatan müzikleri çalmayı unutmayın….ve hatta bir iki figür öğrenin lütfen… ( kendi reklamım giriyor devreye… hanımlar itina ile afrikan popo dansı dersleri verdiğimi hatırlatırım :)
13-Amcama söyleyin o da onun için hazırladığınız kıyafetleri giysin lütfen ( Önce duş aldırın malum ilerleyen vakitle  biriniz kaf dağında,  biriniz yanar dağda olucaksınız…yemek sonrası yaa bi dakka bi duş alayım hemen olmuyor çüşşş yani )
14-Şarap ya da hafif alkol lü şık sunumlu içeçeğini eline verip birlikte minik de olsa dans etmeyi unutmayın. Daha çok siz hareket halinde olup sırtınızı onun göğsüne yaslayın ve  onu beden ritmine bırakın kendinizi. Ara ara yüzünüzü dönün ( ama öpüşmek koklaşmak yok siz turdan tanışıyorsunuz azıcık kur olsun lütfen yanii ) ve gözlerinin içine bakarak ellerinizi dudaklarına götürün…( Anacım yemek tarifi bu ne diyorsam yapın işte…)
15-Yemeğe oturun yemeğe anlaşıldı aç ayı oynamıyacak…
16-Yemek de lütfen birbirinizi yeni tanıyormuş gibi sorular sorun…( bazen bu çok etkili oluyor…neleri unuttuğumuzu, neleri ihmal ettiğimizi fark ederiz…güzeldir bu oyun )
17-Çıkma teklifi falan yok bu yemek de. İkiniz de evli insanlarsınız çünkü. Oraya eşlerinizi almadan,  kafa dağıtmaya, kaçamak yapmaya gelmişsiniz. Bir gecelik olucak yani ilişkiniz.
18- Çok yemek yok ölee açlıktan çıkmış gibi…ağırlık olmasın sonra şey ettirirken :)
19-Mümkünse yatak odası olmasın yani…ada konseptinden mümkün olduğunca çıkmayın. Ada da kalın :))
20-Afiyet olsun ikinize de….

Ayda bir başka yerlere kaçamak yapın. Oranın yemeklerini, kıyafetlerini, havasını, suyunu, müziğini getirin eşlerinizin ayaklarına ve yataklarına…Birbirini tanımayan insanlar gibi kaçamak yapın. Hevesinizi öyle giderin. Hanımlar siz de bunun hakkını her anlamda verin ama. Kandırmaca yapmayın adamlara sadece kılık kıyafetlerinizle… :)) Bazı ülkelerin hatunları namlı biliyorsunuz. Aman haa yanlışlıkla oralara giderseniz dolu dolu hakkını vermeye çalışın…Aşın yani aşın :)))

Eviniz de ki seyehatleriniz bol…
Danslarınız aşk…
Birbirinizi aldatmalarınız böyle olsun dilerim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.