Milli maç nedeniyle ara verdiğimiz liğimizde bu sezonun ilk derbisinden gol sesi çıkmadı.
   Maçın başından sonuna kadar rakibini kendi yarısahasında kabul eden bir Trabzonspor ve topa çok daha fazla sahip olan ancak gol yollarında bir türlü istenilen pozisyonları bulamayan Fenerbahçe.
   Fenerbahçe artık alışılagelmiş oyun  düzeni ile maça başladı. Orta sahada Emre,Mehmet Topuz,Diego üçlüsü özellikle ilk yarıda kusursuz oynadılar.Forvette ise Sow ve Emenike diğer maçlara göre durgun ve isteksiz oynadılar. Fenerbahçe'nin sağ ve sol kanatları ise bu maçta son derece etkisiz kaldı. Gökhan Gönül,Caner Erkin beklenen bindirmelerini yapamadılar.

   Yeni sakatlıktan çıkan Caner haliyle oyunda istediği performansı gösteremedi.Aynı şekilde Gökhan Gönül'de oyuna fazla ağırlığını koyamayınca maç orta sahada sarılacivertlilerin üstünlüğü ile devam etti.

   Fenerbahçe'nin bu sene en büyük sorunu gol yollarında.Oyunda istediğiniz kadar topa sahip olun. Ama gol yollarında beklenen atakları yapamazsanız sonuca gidemezsiniz. Maç boyunca sarılacivertliler adına akılda kalan tek pozisyon Mehmet Topuz'un direkten dönen topu. O kadar.

   Emenike beklediği uzun pasları maç boyunca alamadı.Dolayısıyle Sow da etkisiz kaldı.Forveti beslemezsen gol bulamazsın.
    Fenerbahçe böyle ürkek oynayan bir Trabzonspor'u bir daha bulamaz.Trabzonspor kendi evinde bu kadar kendi yarısahasına mahkum oynamasını anlamak ta mümkün değil.İsmail Hoca maçı çevirmek adına tüm gerekli değişiklikleri yaptı ama oyuncular maçı kendi lehlerine çeviremediler.
   Ve en güzeli son yıllarda seyrettiğimiz maçın konuşulduğu ve önemli olduğu bir Trabzonspor Fenerbahçe maçı izledik.Geçen sene ve önceki senelerdeki olaylara tanık olmadık.Umarız başlangıç olur ve bundan sonraki maçlarda da bu güzel görüntüleri görürüz.
   Maça dönersek iki takımda beraberliği hak ettiler.Liğ uzun bir maraton Fenerbahce adına zor deplasmanda aldıkları bir puan önemli.Zor bir virajı enaz hasarla geçtiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.