BANA ŞEKERİN’İ VER

Hain robot hayatımızı kararttı.Ağız tadıyla güvenli internet günümüzü bile kutlayamadık ama.Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumundan Cep telefonuma  tekrar tekrar gelen kutlama mesajlarından da iyice havaya da girmiştim.Bitti , gitti. O kadar yaaaani …

Oysa ki  her şey ne kadar da güzel başlamiştı. 

Etkinlikte sunuculuğu üstlenen Yapay zekalı robot Sanbot , Sayın Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ı  konuşmasını yapmak üzere kürsüye teşriflerini bile niyaz etmişti.

 Yapay zeka işte , tutamadı ki çenesini …yok yavaş konuş anlamıyorum , yok sen neden bahsediyorsun …..konuştukça açıldı geveze ☺ Nerden senli benli oldun lan iki dakkada koskoca Bakan’la. Tabii ki Sayın Bakanımızın konsantrasyonu bozuldu. Halbuki ne kadar önemli bir şey anlatıyordu.Sayın Bakanımız kızdı , gereğini yapın diye buyurdu. Neyse ki olaya çabuk müdahale edildi de suçlu robot uzaktan kumandayla sahneden uzaklaştırıldı , sesi kısıldı. Yetmedi yeniden programlandı , kimbilir daha neler neler.Sonuçta , çıktı ana haber bülteninde Bakanımızdan özür diledi ve yapay zekanın yerli zemine ne kadar da hızlı adapte olabildiğini de hepimize  gösterdi. Ben artık Sanbot’un  otel ve havaalanlarındaki performansından korkar oldum.

Neticede bu talihsiz olay,  robotun gücüne gitti mi bilmem ama Stephan Hawking’in dediği olur da yapay zeka dünyayı ele geçirirse o zaman Sanbot’un torunlarından milletçe çekeceğimiz var demektir. 

Hadi neyse biz  tadımızı hiiiç kaçırmayalım. Bak çok tatlı bir şey anlatacağım.  Mesela mı?

Mesela sana bir şeker söylesem , hem de öyle bir şeker ki ;

*Standart şekerden %40 daha az kalori içersin

*Kan şekerini yükseltmesin

*Diyabetlilerin de kullanabileceği Ege üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim dalı başkanlığınca onaylanmış olsun

*İlgili Bakanlık uzmanlarınca kabul görmüş olsun

*Diş dostu olsun , Hem İsviçre ,Hem Türkiye diş dostu derneğinin logolarını taşımaya hak kazansın

*Ağızda asit ortamı azaltsın , diş çürümelerini önlesin , istersen batır diş fırçanı dişlerini fırçala .

*Bağırsaklarında kalsiyum , fosfor emilimini arttırsın. Osteoporoz riskini düşürmeye katkı sağlasın.

*Ağzında olduğu gibi vücudunda da alkali bir ortam yaratacağından , vücut direncini arttırmaya ve enfeksiyon riskini azaltmana destek olsun

*Vücutta kolajeni arttırarak cilt sağlığına yardım etsin

*Mide boşaltma hızını yavaşlattığı için özellikle diyet yapanlarda yeme alışkanlıklarının değişmesine ve düşük kalori alımıyla zayıflamaya sebep olsun.

*Huş ağacından , böğürtlen, muz, fıstık, karnabahar, erik, yeşil salata, çilek ve mantar gibi ürünlerden elde edilsin . Hatta normal karbonhidrat metabolizmamızda kendi vücudumuzda da  günde 5 ile 15 gram arasında da oluşma özelliğine sahip olduğundan vücudumuza  tanıdık olsun.

Yer misin? , yemez misin? ☺

Yok böyle bir şeker diyorsun di mi?  Evet . Yoktu . Ama artık var. Ben de neden  Amerika’da var , İngiltere’de var , Fransa’da var , İsviçre’de var , Avustralya’da var , Dubai’de var , peki niye bizde yok diye dertlenip duruyordum☺ Artık dert etmiyorum. Çünkü artık Türkiye de de var.

Şekerimizin adı ŞEKERİN.

Hammaddesi ise %100 doğal ve katkısız ksilitol (xylitol) . Çayına , kahvene de koyabilirsin , kek , pasta reçel de yapabilirsin. Yani artık rahat rahat tatlı da yersin tatlı da konuşursun.  

Sen yine de ksilitol neymiş ne değilmiş bir araştır , ikna ol , ben de zaten sağlık sayfasında daha detaylı olarak anlatacağım.

Eeeee bak yine laf lafı açtı , tam da karar vermiştim , bu sefer biraz aşk meşk olaylarına gireriz, teknik , taktik , dedikodu falan yaparız biraz eğleniriz diye… yine olmadı ..Bu konu  çok teferruatlı ama bir yerlerden başlayacağız artık işte ☺ Al sana bir sonraki yazıdan minik bir ipucu.

 Yaşın  45’ i geçtiyse , bir sebeple bekarsan ve bekarlık sultanlık falan da demiyorsan ….. Eyvaaaahhhhh… Artık bu saatten sonra  senin yaşına  uygun adamların % 80 i evli . Bekarsa da kork çünkü büyük ihtimal cinsel tercihinde sıkıntı var yada tövbekar olmuş.Yani işin zor mu zorrr ..Artık , arkadaş , akraba , iş , sosyal medya . mahalle nekadar networkün varsa bir toparla elden geçir. ☺ Bu ödeve çalış  , sonra ben yine unutup organik tarımın faydalarını anlatırım. 

Sevgiyle , sağlıkla , mutlulukla kalın.

Bihter Bangı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖNÜL ÇAM 2018-11-21 17:11:26

BEKARLIK SULTANLIKTIR ARKADAŞIM :)