Başbakan, Bakan danışmanları ne iş yapar..

Televizyon ekranlarında bol makyajları, pahalı giysileri, saat ve aksesuarlarıyla boy gösteren manken tipli arkadaşlar.
Başbakan'ın sözlerine muhalafet edenlere, sosyal medyada bol sinkaflı küfürler eşliğinde saydıran pek saygılı danışmanlar.
Arada bir kendilerine danışan bakanlara ve Başbakan'a yan gözle bakanlara tekme tokat Allah ne verdiyse girişen Bruce Lee filmlerinden çıkıp gelmiş figüran tipli şahsiyetler...
Siz ne iş yaparsınız?
Sayın Bakanlarınız sahi size ne danışıyor?
-Söyle bakalım Yusuf bugün kravat mavi mi olsun sarı mı?
-Kaz boku rengi size çok yakışır sayın bakanım bugün formundasınız kem gözlere fiş

Pek sayın bakanlar ve Sayın Başbakan ekranlarda erkek mankenlere taş çıkartan bu arkadaşların çevrenizde ne işi var? 

Sayın Bakanlar. Siz bu genç arkadaşlara sahi Türkiye'nin hangi sorunlarını danışıyor, hangi problem üstüne çözüm önerelirini dinliyorsunuz?
Ben çok merak ediyorum, benim gibi milyonlarca insan da merak ediyor.
Bu adamlar bakanlıklarda, Başbakanlık'ta ne iş yapar?

 

Mesala Soma'da size bu danışmanlardan biri 'Sayın bakan, ocaklara takım elbiseyle girmeyelim, böyle acılı bir günde yaralıları çıkarmaya yardım edelim' diye size tavsiyede bulundu mu?

Mesala kaza yerine henüz gitme fırsatı bulamayan sayın bakanlar, sayın vekiller, danışmanlarınıza hiç sordunuz mu? Soma madenlerinde son durum nedir diye?

Danışmanlarınızın illa karete bilmesine, çok iyi tekme tokat atmasına, dizi film artistleri kadar yakışıklı olmasına gerek yok, sonuçta Baattin bile bu ülkenin en sevilen çizgi karakteridir. Üstelik oldukça zeki ve karakter sahibidir.

-Sayın Başbakan Ocaklara gidelim, orada yakınlarını bekleyenlerin sesine kulak verelim baret işçi tulumu çizme bizi bozmaz dalalım çamura içerisi güvenli değildir, dışarıda beklesek daha iyi olur..
Diyecek bir Danışman yok mu?
Sizin bütün danışmanların hepsini Dizi Filmi izler gibi ekranlarda görmek zorunda mıyız?
Danışmanlarınızın her birinin aldığı maaşlarla cenazeleri kalkan madenci maaşlarını kıyaslamak zorunda mıyız?
Bu debdebe bu şaşa sizleri kızdırmıyor, sizin gözünüze batmıyor mu?
Bindirildiği cankurtaranın sedyesini kirletmekten utanan, kameralara çamurlu haliyle görünmek istemeyen madencinin saflığı, sizlerin kibirli danışmanlarından çok daha görgülü çok daha bilgili ve çok daha cana yakın değil mi?
Bu danışman terörü, bu danışman erozyonu en çok sizlere zarar veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.