Bursaspor-Gaziantepspor Soyunma odaları

BURSASPOR teknik direktörü Şenol Güneş, bunaltıcı sıcak altında oynanan ve 2-0 kazandıkları maçtan sonra +düzenlediği basın toplantısında, "Beşiktaş’ın teklifi olmadı. Başka teklifler oldu" dedi. Şenol...

17 Mayıs 2015 Pazar 17:45
Bursaspor-Gaziantepspor Soyunma odaları






BURSASPOR teknik direktörü Şenol Güneş, bunaltıcı sıcak altında oynanan ve 2-0 kazandıkları maçtan sonra +düzenlediği basın toplantısında, "Beşiktaş’ın teklifi olmadı. Başka teklifler oldu" dedi. Şenol Güneş, mlaçla ilgili olarak şunları söyledi:
"İki takımda geçtiğimiz haftayı yenilgi ile kapatmıştı ve iki takımda kazanmak için oynadı. 32 derece sıcaklıkta oynanan bir maçta iki takım futbolcuları sıcağın elverdiği şekilde koşmaya çalıştılar. Bu şartlarda iki takımda gayretliydi. İlk yarının başında öne geçtik. İkinci yarı aynı düzende oynadık. Rakip on kişi kaldıktan sonra üstünlük bizdeydi. Biz sürekli iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Şans bize güldü. Kupa maçı öncesi moral oldu. Kalan 2 lig maçımızı da kazanmak istiyoruz." 
Şenol Güneş, "Bursaspor herşeyin üzerindedir" derken de şöyle konuştu:
"Herkes Bursaspor için çalışır. Kongre bitiminde güzel bir ambians oldu. Kazananla kaybedenler birbirlerini kutladılar. Önemli olan Bursaspor’un bundan neler kazanacağıdır. Hangi yönetim gelirse gelsin bizim görevimiz işimizi sonu kadar yapmaktır. Bana Beşiktaş’tan resmi bir teklif olmadı. Ama başka takımlardan oldu. Ben işim bitmeden, kulübümle görüşmeden hiç kimseyle görüşmem. Benim için önemli olan takımdaki oyuncuların kalması. Bursaspor olarak kupada final oynamak istiyoruz. Şansımız zor gibi görünsede bunu zorlayacağız. Biz sezonu Beşiktaş gibi erken açan takımız. Uzun maratonda mücadele ediyoruz. Dar kadromuz var. Sıcakta futbolcunun adrinalini artıyor. Şener de sinirlendi. Çıkmak istedi. Oyunda tuttum. İsabetsiz ortaları vardı. Bunu normal karşılamak lazım. Şener giderse yerine 5 milyon euroluk futbolcu alınmalı. Parası olan varsa versin, biz Şener’i gönderip onu alalım. Bana göre Şener kötü oynamadı. İyi mücadele etti. Sadece ortaları isabetsizdi. Volkan’ın ayak bileğinde sıkıntısı vardı. Birde omuzuna darbe alınca çıkarttık. Sakatlığı önemli görünmüyor."
SÖZLEŞMEM DEVAM EDİYOR
Basın mesunplarının ısrarla kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise Şenol Güneş, "Benim sözleşmem devam ediyor. O nedenle benimle konuşulması doğru olmaz. Yönetimin hedefleri neler onları bilmek lazım. Son güne kadar bekleriz. Hiçbir kulüp antrenörsüz kalmaz. Sözleşme de benim 31 Mayıs’ta bitiyor" dedi.
OKAN BURUK: İYİ BİR TAKIMA YENİLDİK
Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk ise kaliteli bir takıma yenildiklerini söyledi. Okan Buruk, şöyle dedi:
"Maç öncesi planlarımız Bursaspor’un etkili hücum oyuncularını durdurup, pozisyonlar üretebilmekti. Maçın başında erken gol yedik. Pozisyonlar bulduk. Beraberlik olabilirdi, ikinci golü de yiyebilirdik. İkinci yarı aynı tempoda başladı. Ayağımızdaki topu kaptırdık. Volkan’a çok sert hareket oldu. Kırmızı kart doğruydu. Bursaspor’un kaliteli ayakları var demiştim. Josue’de güzel bir gol attı. Sonrasında pozisyonlar verdik. İyi bir takıma karşı oynadık. Maç öncesi gol atarsak puanla dönebiliriz düşencemiz saha içinde gerçekleşmedi. Yenildiğimiz için üzgünüz. Bursaspor'u galibiyet için kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.