Deniz Kanosu'nda Şişecam fırtınası

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları'nda Şişecam Çayırovaspor, madalya ve kupa bırakmadı. Bodrum'daki İsis Otel'in koyunda dün başlayan Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları bugün yapılan...

03 Mayıs 2015 Pazar 17:28
Deniz Kanosu'nda Şişecam fırtınası






MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları'nda Şişecam Çayırovaspor, madalya ve kupa bırakmadı.
Bodrum'daki İsis Otel'in koyunda dün başlayan Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları bugün yapılan ve 16 ilden 80 sporcunun katıldığı final mücadelesi ile sona erdi. Federasyon Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay ile yönetim kurulu üyelerininde izlediği yarışlar sahildeki yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekti.
ŞİŞECAM ÇAYIROVA MADALYA BIRAKMADI
Final yarışlarında 1000 metre büyük erkeklerde Şişecam Çayırovaspor'dan Furkan Düz, 1000 metre büyük bayanlarda aynı kulüpten Damla Güldoğan, 1000 metre mix kategorisinde aynı kulüpten Bülent Çelik-Damla Güldoğan ikilisi birincilikleri elde etti. Kulüp sıralamasında ise Şişecam Çayırova zirveye adını yazdırırken, Tuzla Denizyıldızı Spor Kulübü 2'nci, Eskişehir 222 Gençlik Spor'da 3'üncülük kupasını kazandı. Dereceye giren sporculara Madalya ve kupa ödüllerini Federasyon Başkanı Sami Mengütay verdi.
SANDALA BİNİP KANOCULARLA YARIŞMAYA KALKTILAR
Yarışmalar anında 2 metrelik eski sandala binen 3'ü kız 7 kişi parkura girmeye çalıştı. Kıran kırana mücadele ile geçen yarşlar sırasında 2 metrelik eski bir sandala binerek denize açılan 4'ü erkek 3'ü bayan 7 kişi, bir grup kanocularla yarışmak için parkura girmeye kalkıştı. Kürek çekerek sahilden 100 metre kadar açılan gençlerin bulunduğu sandal,. hakemlerin megafonlu uyarısı üzerine geri dönerek parkura girmekten vaz geçti.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.