Linkedin Rusya'da yasaklandı

   Tüm dünyada özellikle iş çevreleri tarafından yaygın olarak kullanılan linkedin sosyal paylaşım sitesi Rusya'da yasaklandı.

17 Kasım 2016 Perşembe 21:17
Linkedin Rusya'da yasaklandı







      Rusya'da linkedin yasaklandı

   Tüm dünyada özellikle iş çevreleri tarafından yaygın olarak kullanılan linkedin sosyal paylaşım sitesi Rusya'da yasaklandı.
 Moskova Şehir Mahkemesi, 10 Kasım'da kamu ve kişisel verilerin korunması için LinkedIn aleyhinde açılan davayı kabul etmiş ve siteyi engelleme kararı vermişti. Moskova yönetimi geçen yıl çıkardığı yasayla internet servislerinin Rus vatandaşlarına ait kişisel bilgileri sadece ülke içindeki veri merkezlerinde saklamasını zorunlu hale getirmişti. Rusya'nın iletişim, bilişim teknolojileri ve basın alanlarını denetleme ajansı ROSKOMNADZOR'dan yapılan açıklamada, LinkedIn hakkındaki mahkeme kararının yürürlüğe girmesi nedeniyle sosyal paylaşım sitesinin erişime yasaklılar kategorisine taşındığı belirtildi. Ajans, Rusya'daki internet sağlayıcılarından Linkedin'e erişimin ülke genelinde engellenmesini talep etti.
Son Güncelleme: 17.11.2016 21:22
Anahtar Kelimeler:
RusyaYasakLinkedIn
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.