Uzaylılar, Türkiye'de 400'den fazla kişiyi alıkoymuş

Türkiye'de uzaylılar tarafından alıkonulan ya da uzaylıların iletişime geçtiği en az 400 kişinin belgelendiğini biliyor muydunuz. Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı bu konuda yaptıkları araştırmada belgeyebildikleri 400'den fazla kişinin yaşadıklarını yakında yayınlayacaklarını duyurdu.

19 Kasım 2016 Cumartesi 01:10
Uzaylılar, Türkiye'de 400'den fazla kişiyi alıkoymuş






Uzaylılar, Türkiye'de 400'den fazla kişiyi alıkoymuş

Uzaylılar ve UFO'lar konusunda Türk kamoyunu yıllardır bilgilendirmeye çalışan UFOlog, bilim insanı ve araştırmacı Haktan Akdoğan, Türkiye'de 400'den fazla kişinin UFO'lar tarafından alıkonolduğunu söyledi. Haktan Akdoğan bu konuda derledikleri bilgileri yakında kamouoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

UZAYLILARLA NASIL TEMAS KURDUĞUNU ANLATTI.

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı ve UFO derneği başkanı Haktan Akdoğan, dün akşam HaberTürk TV'de yayınlanan Öteki Gündem programında ilginç iddialarda bulundu. Haktan Akdoğan 1996 yılında uzaylıların kendisiyle ilk kez temas kurduğunu belirterek yaşadıklarına bir arkadaşının da tanık olduğunu söyledi.

Akdoğan o dönem oturduğu Tarabya'daki evinin önüne ışık saçan bir UFO'nun yaklaştığını belirterek aynı gün iki kez yaşadığı tanıklığı dile getirdi.

RADİKAL BİR ÖRGÜT BENİ TEHDİT ETMİŞTİ

Aktan yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Tarabya'da akşam saat 11.00 sularında evinin 300 metre kadar önüne UFO'lar geldi. Bazı kısımlarını detaylı anlatmak istemiyorum. 5 - 6 saat sonra evimin önü aydınlandı. Yanımda o gece bende kalan bir arkadaşım da vardı. Telepatik olarak bir algı aldım, "Merak etme arkandayız diye mesaj aldım, pırıl pırıl dönen bir nesne, terasa çıktık, hemen karşımızda duruyorlar. Bu önemli bir hissiyat, sonra bir anda yok oldular biz hatta bekledik. 15 20 dakika bekledik, tekrar gelirler diye.

ODAMA IŞIK HÜZMESİ GİRDİ

Sonra aynı gece odama bir ışık hüzmesi geldi, onunla bir temasım oldu. Bir ateş topu gibi bir enerji topu gibi pencereden girdi. Bunun canlı bir forum olduğunu düşünüyorum. Elimi ışığın içine sokmak istedim, soktum da. Müthiş bir ışıktı, müthiş bir birlik duygusu hissettim. Müthiş bir enerji ve güç aldım.

Oradaki hissiyatta telapatik olarak şöyle bir bilgi aldım, elim biraz daha kalsaydı bedenim kül olabilirdi. Bunun üstüne binlerce konferans ve proje yaptık.

Tehdit aldığım gün UFOLAR beni korudu, radikal bir gruptan sanırım Hizbullah'tan tehdit geldi.
Bu bize güzel bir destek oldu. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.