Çok güldüm Fantezi Evleri yazısından sonra….Bir sürü telefon aldım….Beylerden gelen alo lar Pascal’a tehdit . :)

Kadınlardan gelen alo lar ise Pascal'dan sipariş :)
Her eve lazım bu….
Abisi mabisi yok mu diyorlar….. :)

Evet Pascal’ ımın eline kimse su dökemez… Dökmesinler de, ayrıca çünkü suya acayip zam geldi… Boşuna harcamayın kurban olayım :)

Pascal beni elinde tutamadı diye birşey yok aslında. Çünkü yüreğim seyahate çıktı. Birilerine, bir yerlere değil…. Öylece aldı başını gitti işte yüreğim. Pascal benim koca…
Bir erkek arkadaşım yahu Lale sana asılacak olsak bu Pascal dan sonra insan kendine olan güvenini yitiriyor. Bu kadını Pascal gibi bir adam bile elinde tutamıyorsa ben nasıl tutarım diyor :) Nasıl girerim bu kadının hayatına

Girersiniz bayım…
Hazırsanız her türlü çılgınlığa girersiniz…
Adam olan bir değil on kere sormalı o soruyu kendine. Ben bu delinin hayatına gerçekten girer miyim….
Şimdi anlatayım bu hatunu size…
Bu biraz uçuk kaçık bir hatun…biraz garip, ayarları buraya uyarlı değil..:)
Manyak enerjik bir hatun…. Gece çok rahat, gece üçte dörtte arayabilirsiniz onu.  
-Kapıdayım bi çay içelim mi?  Deseniz hiç uyumamış gibi açar kapıyı, gülümseyerek karşılar sizi.
Az uyusa bile hiç anlamazsınız uykusuzluğunu….
Kıpır kıpırdır gün boyu…. Yorulduğunu anlama tuşu takılmamış ona. Gerçekten anlamıyor yorulduğunu. Yanında ki sen yorulmuşsun farkında değilsin yine…gel biraz uzan şuraya dese, yaaa…der uzanır.
Birilerine yedirsin içirsin hizmet etsin çok sever… Hele erkeği için neler neler yapar? Ne sürprizler, ne değişik şeyler  of off. :)

Fıkır fıkırdır… Eehhh biraz kolaymış görünümü verir (bu kısım erkekler için) ama avucunuzu yalarsınız.
Baaam diye öyle tatlı bir mesafe koyar ki kimse onun izin vermediği sınıra ne dilini ne elini uzatabilir. Herkes gibi olan şeyleri pek sevmez. Farklı olan çeker dikkatini. Değişik olan.
 
Bir mağazaya kafasında bi şii yoksa girmez. İlla ki o kafasında olanı ne yapar ne eder bulur ya da oluşturur. Aklında olana yakın bi şii bulursa umursamaz alır onu,  hemencecik orada makas ister ve  kasanın önünde kendine göre keser, markanın adını taşıyan etiketi de  yok eder ve giyinip çıkar.
Gösterişi sevmez. Etiket kendisidir. Kendi olmalıdır.

Çapkındır erkek gibi… Hoşuna gider çapkınlık… Sokak da ki misket oyunudur sanki. Bir misketin diğer miskete çarpması, bir gözün bir göze bakmasıdır. :) Aama eğer kalbi doluysa kesseniz öldürseniz misket oynamaz vallahi… :)

Siz, yatak odasında uyurken eğer onun  uykusu kaçmışsa, ve sizi uyandırmak isteyip uyandıramadıysa…. Eehhh artık uyandığınızda her türlü sürprize hazır olun. Bu evin salonunu boyanmış görebilirsiniz demek, bu odalar yer değiştirmiş demek, bu perdeler bambaşka olmuş demek, bu bir salon dolusu rengarenk şişmiş balon demek, bu üzerinde ben arabama atladım kahvaltıya Bodrum a gidiyorum yazısını okumak demek….her şeye hazır olun demek işte…:)

 
Her türlü işi isteyebilirsiniz ondan… Hiç of pof duymazsınız…
Bulaşık, yalaşık, taş taşı, kum taşı, bavul taşı, onu getir, bunu götür, yerleri sil, fayansları temizle, sokakları süpür…
Aklınıza ne geliyorsa…. Ama bir tek çay verir misin deme…. Deme yani…Unut o cümleyi… Cam siler misin deme… Onu da unut, tv ekranı, bilgisayar ekranını da unut… Silmez çünkü…dünyayı siler süpürür temizler ama onlara elini sürmez… Görmez bile bir karış pisliğini… Garip kadın… Çok garip….

Bayılır erkeğine sürprizler yapsın…

Onu baştan çıkarsın…

Baştan çıkardığı yetmiyor aykırılıklar yaptırsın…

Yani kolay değil bir adamın onun hayatına girmesi. Adam olan bir değil on kere sormalı o soruyu kendine. Ben bu delinin hayatına gerçekten girer miyim….

Gitiiğiniz bir restorandan cebinizde hiç haberiniz olmadan tuzlukla çıkmaya hazırsanız girersiniz.

Şık bir akşam yemeğinde masa altından ayaklarınızla haşna fişne yapmaya ve etrafınıza aldırış etmemeye hazırsanız girersiniz…

Zınk diye aniden arabanızı durdurup, inip onu dışarı alıp orta yerde slow bir dans müziğinde dans edebilirseniz girersiniz…Ya da yolun kenarında zurnacı davulcu gördüğünde onun eşlik etmesine gülebilecekseniz girersiniz…

Siz erkekler helasını kullanıyorken, içeriye giren bir adamla peçete de  yazılı bir seni seviyorum’ u almaya hazırsanız girersiniz…

İş yerine gelen kuryeden içinde inanılmaz seksi iç çamaşırı olan ve üzerinde akşama bunu senin için giyeceğim beğendin mi yazısını okuduktan sonra iş de neymiş deyip hemen eve koşabileceksen girersiniz….
 
Olur olmadık yerde ben şu an sevişmek istiyorum dediğinde en yakın otele girebileceksen girersiniz… Ya da wc de tacizee uğramaya hazırsanız. :)  girersiniz….

Bileğiniz erkeksiyse ve saatinizi taktığınızda o bileğiniz onu tahrik ediyorsa girersiniz… :)  Saat markası demedim dikkatinizi çekerim…seksi erkeksi bilek )

Size ben anneme gidiyorum deyip akşam eve gittiğiniz de masanın üzerinde size ait bir uçak bileti bulup hemen uçabilecekseniz girersiniz…

Güzel bir kadın geldiğinde yan masaya eğer hadi onu baştan çıkar demesine hazırsanız girersiniz…(Dedim ya başta adamına aykırılıklar yaptırır)
Çocuklar gibi arada bir kapı zilleri çalıp kaçabilecekseniz girersiniz…

Ya da yağmur yağdığında çıkıp dışarı pat pat birikmiş sulara basabilecekseniz girersiniz..
 
Ses tonunuza bayılıyorsa ve siz öpüşürken konuşabilecekseniz mırıl mırıl girersiniz…(Hem de tam da 12 den girersiniz )

Kitap okumayı sevmeseniz de ona kitaplar alabiliyorsanız girersiniz…. ( Hoş. O okuyan adam tercih eder ama bilemem artık… )

Hijyen değil, ap ak değilseniz bir de üstüne sigara içiyorsanız hiiiiiç şansınız yok bilesiniz…

Uzun yol çok sever yani uzun yolda seyahat halindeyken oynaşmayı çok sever diyecektim… (:D) Sürat kaç olursa olsun beden süratini yükseltmeye bayılır…. Buna hazırsanız girersiniz…

Mutfak da yemek yapmanıza bayılır ama çıplak… On numarayla tepeden girersiniz :)

Bazen iç çamaşırı giymenizi istemezse giymeyin’ e uyarsanız ….girersiniz :)

Sabahın kör vakitlerinde uyandırılmaya ve şey olarak da uyanmaya hep varsanız….girersiniz…(Bak ayıpça yazmadım efendice yazdım :)

Bu arada siz hala bu kadının hayatına girmeyi düşünüyor musunuz.:):):)
Neyse birkaç gün sürer bu yazılanların sindirilmesi…ben şimdilik ara vereyim…birkaç gün sonra kalanları yazarım artık.:)

:D  Bu işaretinin anlamı çıldırır demek

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.