Adana'da yarın sıcaklık rekoru bekleniyor

ADANA ve Osmaniye'de yarın gerçekleşmesi beklenen hava sıcaklığı, uzun yıllar ortalaması ve şimdiye kadar yaşanmış en yüksek sıcaklığın 4 ile 6 derece üstünde olacak.

02 Ağustos 2015 Pazar 14:08
Adana'da yarın sıcaklık rekoru bekleniyor






Adana'da yarın sıcaklık rekoru bekleniyor

ADANA, () - ADANA ve Osmaniye'de yarın gerçekleşmesi beklenen hava sıcaklığı, uzun yıllar ortalaması ve şimdiye kadar yaşanmış en yüksek sıcaklığın 4 ile 6 derece üstünde olacak. Beklenen nem ile birlikte bu 2 ilde hissedilen sıcaklık ilçelere göre 50- 60 derece dolayında olacak.
Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, Çukurova bölgesinde hafta başından itibaren daha fazla hissedilecek. Adana'da haftanın ilk iş gününde gölgede 38- 40 derece arasında sıcaklık bekleniyor. Yüzde 80 nem beklenen Adana'da, öğle saatlerinde yüzde 50 nem gerçekleşse dahi insan vücudunda hissedilen sıcaklık 50 ile 60 derece arasında olacak. Adana'nın en sıcak ilçeleri merkezde Çukurova ve Seyhan, kırsal bölgede İmamoğlu ve Ceyhan olacak.
Adana'da bu günlerde uzun yıllar ortalaması sıcaklık 34.3, en yüksek sıcaklık ise 36.6 derece olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.