Ankara düğün salonları 2015

Ankara'da düğün, nişan, kına ve özel günlerini kutlamak isteyenlere Dikmen Vadisi'nde eşsiz orman manzarası içinde Butik Vadi hizmete açıldı.

29 Ekim 2014 Çarşamba 22:44
Ankara düğün salonları 2015






Ankara düğün salonları 2015


Ankara düğün salonu fiyatları, Ankara düğün salonu 2105 , Ankara düğün salonu tavsiye, Ankara VİP düğün salonu, Ankara düğün salonu mekanları

Ankara'da düğün, nişan, kına ve özel günlerini kutlamak isteyenlere Dikmen Vadisi'nde eşsiz orman manzarası içinde Butik Vadi hizmete açıldı.

Ankara Düğün salonu ihtiyacınızı karşılayacak olan Butik Vadi, Ankara'da nişan yapmak isteyenler, farklı ve unutulmaz bir atmosferde kına gecesi düzenlemek isteyenler ile özel günlerinizde, sempozyum, seminer ve  panel gibi diğer etkinlikler Butik Vadi'yi mutlaka görmelisiniz.

Butik Vadi, sevdiklerinizle sessiz, sakin, yeşillikler içinde unutulmaz bir gün geçirmek, anılarınızı tazelemek, en ideal mekan.

Ankara'nın merkesinde üstelik yeşillik içinde üstelik Ankara'nın ön özel seçkin mevkisinde hizmete giren Butik Vadi'ye ulaşım oldukça kolay.

Dikmen Vadisi 3. Etapta orman manzarasıyla, binlerce ağaçla ve rengarenk ışıklı kucaklaşan BUTİK VADİ 350 kişilik kapasitesiyle güzel ve özel günlerinizde sizinle.

BUTİK VADİ'DE NELER YAPABİLİRİZ?
Düğün Salonu:
Klasik düğün salonları yerine ferah, aydınlık yeşilin ortasında ışıl ışıl en mutlu günümüze nezih ortamıyla farklı bir anlam katar.
Ankara konferans salonu: Ankara'da yapılacak olan her türlü seminer ve konferanslarınız için farklı bir mekan. Sessiz sakin bir ortamda yeşil Dikmen Vadisi'nde tüm etkinliklerinizde gün boyu kullanabileceğiniz muhteşem bir alan.
Nişan Salonu: Nişan ve kına geceleriniz için uygun fiyat, seçkin nezih bir ortamda, sevdiklerinizi huzur içinde ağırlayabilirsiniz.
Özel toplantılar, seminerler için: Butik Vadi'nin eşsiz atmosferi içerisinde misafirlerinizi gönül rahatlığıyla davet edebilirsiniz. Seminerler, özel bayi toplantıları için Butik Vadi konforuyla konuklarınızı ağırlayabilirsiniz.
Etrafı tamamen açık, Vadi atmosferi içerisinde her türlü etkinliğiniz için bize ulaşabilirsiniz. 

BUTİK VADİ Düğün Salonu  adres ve iletişim için:


Dikmen Vadisi 3. Etap Rekreasyon alanı üstü
Çankaya-Ankara
TEL 0-312-4510606
GSM 0-507--5424242
Son Güncelleme: 29.10.2014 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.