Kayseri'de Doğu Türkistan ve İslam ümmeti için dua

KAYSERİ, () -YAHYALI Belediyesi tarafından düzenlenen programda, Çin’de yaşayan Müslüman Doğu Türkistan halkı ve İslam ümmeti adına, Kuran okunup dualar edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Yahyalı Belediye...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 14:46
Kayseri'de Doğu Türkistan ve İslam ümmeti için dua






KAYSERİ, () -YAHYALI Belediyesi tarafından düzenlenen programda, Çin’de yaşayan Müslüman Doğu Türkistan halkı ve İslam ümmeti adına, Kuran okunup dualar edildi.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve davetliler katıldı. İç Anadolu Bölge Birincisi Hafız Fatih Demir’in Kuran tilaveti ile başlayan gecede, Grup Kervan da, ilahiler söyledi. Dünya üzerindeki tüm Müslümanlara dua etmek amacıyla toplandıklarını belirten Öztürk, “Doğu Türkistan ve İslam ümmetine dua için, ziyafetlerin en güzel Kuran ziyafeti için buradayız. Dua edeceğiz, dünyadaki Müslümanlara, ülkemizdeki Müslümanlara dua edeceğiz. Huzur dolu bir gelecek için dua edeceğiz. Cenab-ı Allah dirliğimizi ve huzurumuzu bozmasın. Bildiğiniz gibi Ramazan kardeşlik ve paylaşma ayı. İlki rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azad olan bir aydayız. Cenab-ı Allah bu ayın feyzi ile feyzlenip, kurtuluşa erenlerden olmayı canı gönülden arzu ediyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından, geceye katılanlarla birlikte Doğu Türkistan halkı ve İslam ümmeti için dua edildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.