Niğde'de 14 Lise Öğrencisi Yemekten Zehirlendi

NİĞDE'nin Bor İlçesi'nde 14 lise öğrencisi, yedikleri gıdadan zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı. Olay, Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi Yatılı Pansiyonu'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde pansiyonda kalan 14...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:22
Niğde'de 14 Lise Öğrencisi Yemekten Zehirlendi






Niğde'de 14 Lise Öğrencisi Yemekten Zehirlendi
NİĞDE'nin Bor İlçesi'nde 14 lise öğrencisi, yedikleri gıdadan zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi Yatılı Pansiyonu'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde pansiyonda kalan 14 öğrencide mide bulantısı ve kusma görülmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Öğrenciler, ambulanslarla Bor Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Serum bağlanan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Öğrenciler, akşam yedikleri tavuktan zehirlendiklerini öne sürerken, aynı yemekten öğretmenlerin de yediği ancak onlardan herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı bildirildi. Öğrencilerin sabah kahvaltısında yediklerinden zehirlendikleri tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.