Suriyeliler bayram için ülkesine gidiyor

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - İÇ karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler, bayramı geçirmek için Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçiş yaparak Suriye'ye gitti. Türkiye'de kalan ve yakınlarıyla bayramlaşmak amacıyla...

14 Temmuz 2015 Salı 14:46
Suriyeliler bayram için ülkesine gidiyor






Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - İÇ karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler, bayramı geçirmek için Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçiş yaparak Suriye'ye gitti.
Türkiye'de kalan ve yakınlarıyla bayramlaşmak amacıyla ülkelerine geçmek isteyen Suriyeli sığınmacılar, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu. Sınır kapısındaki görevliler tarafından işlemleri yapılan çok sayıda Suriyeli, Ramazan Bayramı'nı doğduğu topraklarda geçirmek için ülkesine gitti. Mart ayından bu yana gelişlere kapalı olan Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelen ve pasaportu bulunan Suriyeliler, işlemlerini yaptırdıktan sonra sınır hattındaki otobüslerle ülkesine gitti. Bayramı ülkelerinde geçirecek olan Suriyelilerin, bayramdan sonra yeniden Türkiye'ye dönecekleri bildirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.