Suriye'ye 4 TIR yardım gönderildi

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - DENİZ Feneri Derneği tarafından toplanan gıda, su ve temizlik malzemesinden oluşan 4 TIR yardım Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'nda düzenlenen törenle Suriye'ye gönderildi. Deniz Feneri Derneği sorumlusu...

14 Temmuz 2015 Salı 14:17
Suriye'ye 4 TIR yardım gönderildi






Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - DENİZ Feneri Derneği tarafından toplanan gıda, su ve temizlik malzemesinden oluşan 4 TIR yardım Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'nda düzenlenen törenle Suriye'ye gönderildi.
Deniz Feneri Derneği sorumlusu Doğan Selçuk, Ramazan ayı süresince iç karışıklığın sürdüğü Suriye'deki sivil halka yardımlar yaptıklarını söyledi. Şu ana kadar Suriye'nin İdlib ve Lazkiye kentlerindeki 10 bin aileye gıda dağıtımı yapıldığını anlatan Selçuk, "Bugün de toplanan yardımlarımızı Halep'e göndermek için Öncüpınar Sınır Kapısı’ndayız. Beraberimizde 2 bin 400 aileye yetecek kadar gıda, temizlik malzemesi ve 52 ton temiz içme suyu götürüyoruz. 4 TIR'dan oluşan konvoyumuzdaki yardım malzemeleri Halep'teki sivillere ulaştırılacak" dedi.
Yapılan açıklama ardından TIR'lar Suriye'ye uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.