Yüksekokul öğrencilerinin mezuniyet sevinci

SEFERİHİSAR Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Yüksekokulu dördüncü dönem mezunları, diplomalarını Sabancı Kültür Sarayı'nda düzenlenen törenle aldı. Marina, Lojistik, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerinden mezun olan 67 öğrenci,...

08 Mayıs 2015 Cuma 10:41
Yüksekokul öğrencilerinin mezuniyet sevinci






SEFERİHİSAR Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Yüksekokulu dördüncü dönem mezunları, diplomalarını Sabancı Kültür Sarayı'nda düzenlenen törenle aldı. Marina, Lojistik, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerinden mezun olan 67 öğrenci, kep atma sevinci yaşadı.
Törene; Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Mali İşler Koordinatörü ve Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alp Timur, akademisyen, öğrenciler ve yakınları katıldı. Öğrencilerden edepli olmalarını isteyen Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, “Edep; saygı, sevgi ve nezaket içeriyor. Edepli insan kendini bilendir. İnsanlığa hizmet edin. Adaletli olun. 40 yıllık hekimlik hayatımda, her işin başı sağlık olduğu deyişini işitttim. Bence her işin başı adalettir. Adaletin olmadığı yerde sağlığın hiçbir önemi yoktur. Hoşgörülü olun, hoşgörü her kapıyı açar. Büyük Önder Mustafa Kemal'in ilkelerinden asla ödün vermeyin. Büyük Önder'in kurduğu devlete ilelebet sahip çıkın" dedi.
Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Müdürü Prof. Dr. Alp Timur, genç ve yeni bir okul olarak dördüncü dönem mezunlarını yeni hayatlarına uğurladıklarını ifade etti. Prof. Dr. Timur, 3 Kasım 2010'da eğitim hayatına başladıklarını belirterek, “Yüksekokulumuzun 4 yıla çıkması için verdiğimiz önerge Başbakanlıkta ve bakanlar kurulu onayı bekliyor. Üç programımızda 334 öğrencimiz eğitim alıyor. Çok yakında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz de açılacak. Hem sosyal sorumluluk faaliyetlerimizle hem de projelerimizle Seferihisar'a destek oluyoruz" dedi.

İZMİR, ()
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.