Bu adamların başka işi yok mu?

Halk oy verip Meclis'e yollamış bu şahısları.

Yakalarında Milletvekili rozeti, araçlarında TBMM plakası.

Hesaplarında 20 asgari işçinin aylık kazancı her ay hazır. Yedikleri midesinde yemedikleri önünde.

Halkın derdiyle sorunlarıyla ilgilenmesi gereken, fikir proje üretmesi gereken bu adamlar, Meclis'ten daha çok ekran soytarılığına soyundu. Her kanalda günün her saatinde bunları görmek mümkün.

Artık size severek oy vermiş insanlar bile sıfatınızı görmekten iğrenir hale geldi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, lütfen Türkiye seçimlere girmeden önce, vekillere en az TBMM kürsüsünden konuştukları kadar TV ekranlarında konuşma sınırlaması getirin.

Bu vekillerin Meclis'te hiç işi gücü yok TV ekranlarında ahkam kesmek için mi varlar? Bu arkadaşlar hangi ara İstanbul'dan TBMM'ye gidip yoklamalarda görünüp seçim bölgelerine gidiyor?

Ekran soytarılığından, lider yalakalığından bu adamlar milletin dertleriyle ilgilenmek için ne ara vakit buluyor bilen var mı aranızda?

Yeni bir söz söyledikleri de yok, Bir tanesi önceki gün sözlerini "Ben bunu 15 yıl önceki köşe yazımda yazmıştım" diyecek kadar saçmaladı da saçmaladı.

Yenilikleri, son gelişmeleri okumadıkları için ne söyleyecek sözleri ne de seçmene, halka heyecan verecek orjinal hikayeleri de yok.

Hele tam da seçim öncesi vatandaşa söyleyecek sözü bulamayan bu tipler umutlarını yalakalığa. soytarılığa bağladılar. Bu tipleri seçmen listesine koymayı düşünen liderler de artık bir kere iki kere değil yüzlerce kez ölçüp biçmeli.

Seçmen kitleniz çok değişti.

5 yıl önceki seçimlerde sizi TBMM'ye gönderenler, yeniden karar verirken farklı ölçülerle sandık başına gidecek.

Ne Başkanlık Sistemi, ne yeni Saray'ın oda sayısı vatandaşı zerre kadar ilgilendirmiyor. Hele hele demokrasi şovalyesi kesilen yalaka vekillerin sözleri sakın sizi aldatmasın, bu seçimler hiç bir parti için çanta keklik değil...
Bizden söylemesi!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.