70 kiloda milli güreşçi Yakup Gör ikinci turda

LAS VEGAS, () - DÜNYA Güreş Şampiyonası serbest stil müsabakalarında 70 kiloda milli güreşçi Yakup Gör, ikinci tura yükseldi. ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nın serbest stil müsabakalarında 70 kiloda...

12 Eylül 2015 Cumartesi 23:09
70 kiloda milli güreşçi Yakup Gör ikinci turda






LAS VEGAS, () - DÜNYA Güreş Şampiyonası serbest stil müsabakalarında 70 kiloda milli güreşçi Yakup Gör, ikinci tura yükseldi.

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nın serbest stil müsabakalarında 70 kiloda mindere çıkan Yakup Gör, sabah seansında Romen Nicolae Cojocaru ile karşılaştı. Sürekli oyun arayan Yakup, rakibinin pasif güreşmesi sebebiyle ihtar puanıyla ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci devrede atak güreşen Yakup, rakibine bir ihtar daha verdirerek durumu 2-0 yaptı. Rakibini yere indiren Yakup, bir anda durumu 4-0'a getirdi. Maçın sonlarına doğru rakibine tekrar bastıran milli güreşçi Yakup Gör, 2 puan daha alarak durumu 6-0 yaptı ve ikinci tura çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.