Fenerbahçe Monaco maçı kaç kaç CANLI ANLATIM

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında Fransız ekibi Monaco'yu ağırlayacak olan Fenerbahçe'de bu karşılaşmanın ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Vitor Pereira takımını sahaya 3-5-2 dizilişiyle çıkardı...

27 Temmuz 2016 Çarşamba 21:20
Fenerbahçe Monaco maçı kaç kaç CANLI ANLATIM






Maçı sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı...
90'
(Fenerbahçe)
Temsilcimizde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gregory Van Der Wiel oyundan alınırken yerine Miroslav Stoch oyuna dahil oluyor.
90'
(Monaco)
Topla birlikte ceza yayı sağ çaprazına sokulan Ivan Cavaleiro yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
88'
(Fenerbahçe)
Ceza yayına topla birlikte sokulan Aatif Chahechouhe sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
86'
(Monaco)
Monaco cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Valere Germain oyundan alınırken yerine Ivan Cavaleiro oyuna dahil oluyor.
82'
(Fenerbahçe)
Temsilcimizde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Salih Uçan oyundan alınırken yerine Şener Özbayraklı oyuna dahil oluyor.
81'
(Fenerbahçe)
Ceza yayı sol çaprazına sokulan Ozan Tufan, Salih ile duvar pası yaparak ceza sahasına giriyor ve altıpas sol çaprazından vuruşunu yapıyor ancak kaleci Loic Badiashile gole izin vermiyor.
78'
Sarı kanaryalar kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
76'
(Monaco)
Monaco cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Nabil Dirar oyundan alınırken yerine Bernardo Silva oyuna dahil oluyor.
74'
(Monaco)
Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Nabil Dirar yerden vuruyor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.
71'
(Fenerbahçe)
Temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gecenin kahramanı Emmanuel Emenike oyundan alınırken yerine Aatif Chahechouhe oyuna dahil oluyor.
68'
(Monaco)
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Thomas Lemar ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Jemerson Jesus kafa ile topu filelere gönderiyor ancak hakem Jesus Gil Manzano, tecrübeli oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.
66'
(Monaco)
Orta alandan hızla hareketlenen Josef De Souza, rakibi Radamel Falcao tarafından düşürülüyor. Pozisyon sonrasında golcü oyuncu sarı kart ile cezalandırılıyor.
64'
(Monaco)
Ceza yayının sol tarafında topla buluşan Radamel Falcao bekletmeden çok sert vuruor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran gole izin vermiyor.
61'GOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!!!! Temsilcimiz Emmanuel Emenike'nin golü ile tekrar öne geçiyor! Salih Uçan'ın sağ kanada gönderdiği pası kontrol eden Gregory Van Der Wiel ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Emmanuel Emenike sağ ayağı ile vole vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelere gönderiyor.
58'
Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
56'
(Fenerbahçe)
Gregory Van Der Wiel ile gelişen atağımızda genç oyuncu ortasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Fernandao kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
54'
(Fenerbahçe)
Temsilcimizde Fernandao, rakibi Fabinho'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
52'
(Monaco)
Sağ kanattan gelişen Monaco atağında Djibril Sidibe ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran çıkıyor ve bu topu kontrol ediyor.
49'
(Monaco)
Nabil Dirar sağ kanattan yerden ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Sağ direkten dönen bu topu savunmamız uzaklaştırmaya çalışırken pas hatası yapıyor ve araya giren topu ceza sahası içi sol çaprazında Fabinho kontrol ediyor. Fabinho bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
48'
(Monaco)
Sol kanattan gelişen Monaco atağında Benjamin Mendy ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Valere Germain kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarfından dışarı gidiyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Monaco'nun vuruşu ile başlıyor.
İlk yarı 1-1 sona eriyor.....
45'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
45'
Hakem Jesus Gil Manzano müsabakanın ilk yarısının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
42'
(Monaco)
GOL... Malesef Radamel Falcao'nun kaydettiği gol ile durum 1-1 oluyor. Sağ kanattan gelişen atakta Nabil Dirar ara pasını Radamel Falcao'ya gönderiyor. Kaleci Ertuğrul Taşkıran'dan seken top, savunmada Martin Skrtel'e çarparak Radamel Falcao'nun önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu dönerek vuruşunu yapıyor ve topu filelere gönderiyor.
39'
(Fenerbahçe)
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Temsilcimiz Emmanuel Emenike'nin golü ile öne geçiyor! Simon Kjaer'in havadan uzun pası ile ceza sahası içi penaltı noktası üzerinde topla buluşan Emmanuel Emenike kaleciyi de geçerek topu yerden filelere gönderiyor.
38'
(Fenerbahçe)

Josef De Souza'nın ara pası ile sol kanatta topla buluşan Hasan Ali ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor ancak hakem Jesus Gil Manzano, Hasan Ali'nin topla buluştuğu anda pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.
36'
(Monaco)
Fabinho'nun ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Valere Germain vuruşunu yapmak istiyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.
35'
(Monaco)
Valere Germain'in pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Fabinho yerden çok sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
33'
Konuk ekip Monaco kısa paslarla yarı sahamızda pozisyon üretmeye çalışıyor.
30'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken temsilcimiz Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
27'
(Fenerbahçe)
Ozan Tufan'nın ceza sahası içine havadan gönderdiği pasa hareketlenen Fernandao'dan önce savunma araya giriyor. Boşta kalan topu önünde bulan Emmanuel Emenike vuruşunu yapıyor ancak kaleci Loic Badiashile sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.
24'
Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.
21'
(Monaco)
Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinde topla buluşan Thomas Lemar yerden sert vuruyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
19'
(Fenerbahçe)
Mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyoruz. Hızlı gelişen atağımızda Josef De Souza'nın ara pası ile sol kanatta topla buluşan Hasan Ali ortasını penaltı noktasının ön tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Emmanuel Emenike kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Loic Badiashile'nin doğrudan üzerine gidiyor.
17'
(Fenerbahçe)
Temsilcimizde Josef De Souza, rakibi Radamel Falcao'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
16'
(Monaco)
Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Radamel Falcao yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
13'
(Monaco)
Monaco cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlık geçiren kaleci Morgan De Sanctis oyundan alınırken yerine Loic Badiashile oyuna dahil oluyor.
11'
(Monaco)
Radamel Falcao'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Thomas Lemar yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmada Martin Skrtel'den geri geliyor.
8'
(Fenerbahçe)
Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Salih Uçan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Roman Neustadter kafa ile pasını uzak direğe doğru indiriyor. Bu noktada topla buluşan Martin Skrtel dar açıdan vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
5'
(Fenerbahçe)
Kullanılan serbest vuruşta Salih Uçan ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Altıpas alanı içerisinde oluşan karambolden sonra Fernandao topu filelere gönderiyor ancak hakem Jesus Gil Manzano, Fernandao'nun kaleci Morgan De Sanctis'e faul yaptığını işaret ediyor.
4'
(Monaco)
Ozan'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım rakibi Djibril Sidibe'yi geçerken yerde kalıyor ve hakem Jesus Gil Manzano düdüğünü çalarak serbest vuruşu işaret ediyor. Temsilcimiz sol kanattan serbest vuruş kullanacak.
1'
(Fenerbahçe)
Gole maçın hemen başında çok yaklaşıyoruz. Savunmanın yaptığı hatayı değerlendirerek araya giren Salih topu çalıyor ve ceza yayı gerisinden vuruşunu yapıyor ancak top sol direğe çarparak oyun alanını terk ediyor.
1'
Müsabaka temsilcimizin vuruşu ile başlıyor.



Fenerbahçe'nin Monaco maçı ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Vitor Pereira, takımını sahaya 3-5-2 dizilişiyle sürerken, forvet hattında Emenike ve Fernandao yer aldı. Kalede ise Ertuğrul Taşıran var...

Monaco'da da yıldız oyuncu Radamel Falcao ilk 11'de... Bir dönem Galatasaray'da forma giyen İtalyan kaleci Morgan de Sanctis de yıllar sonra Kadıköy'de maça çıkacak. 

İşte iki takımın ilk 11'leri:

Fenerbahçe:

Ertuğrul Taşkıran - Simon Kjaer - Roman Neustadter - Martin Skrtel - Hasan Ali Kaldırım - Gregory van der Wiel - Ozan Tufan - Josef de Souza - Salih Uçan - Emmanuel Emenike - Jose Fernandao

Yedekler:

Fabiano Ribeiro -  Şener Özbayraklı - Yasir Subaşı - Hakan Çinemre - Aatif Chahechouhe - Caner Koca - Miroslav Stoch

Monaco: 

De Sanctis - Sidibe - Mendy -Jemerson - Raggi - Dirar - Bakayoko - Fabinho - Lemar - Falcao - Germain

Yedekler: 

Badiashile - N'Doram - Tisserand - Traore - Cavaleiro - Silva - Carrillo

Son Güncelleme: 27.07.2016 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.