Fenerbahçe Sparta Prag maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi öncesi beşinci hazırlık maçında Sparta Prag karşısına çıktı... Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.....

19 Temmuz 2016 Salı 22:19
Fenerbahçe Sparta Prag maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu






Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi öncesi beşinci hazırlık maçında bu akşam (7 Temmuz 21016) Sparta Prag karşısına çıkıyor. 26-27 Temmuz’da Monaco ile yapılacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçı öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira, öğrencilerini ciddi bir rakibin önünde görecek.

Fenerbahçe 0-0 Sparta Prag (maç sona erdi)

Yeni transferler Martin Skrtel ile İsmail Köybaşı, ilk defa Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak. Monaco karşısında cezaları nedeniyle görev yapamayacak olan Volkan Şen ile Alper Potuk’un bu yüzden Sparta Prag mücadelesinde yedek soyunmaları bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in Prag kadrosuna sakatlıkları bulunan Fabiano, Volkan Demirel ve Volkan Şen dahil edilmedi. Çek ekibinde ise Kadlec, eski ekibi Fenerbahçe’ye karşı ilk kez forma giyecek. Generali Arena’da oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak olan mücadele Smart Spor’dan naklen yayınlanacak. 

SKRTEL: AİLEMİ DE İSTANBUL'A GETİRECEĞİM

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Martin Skrtel, Slovakya basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin durumuyla ilgili olarak konuşan Slovak yıldız, darbe girişimine karşın her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'ye geldikten sadece birkaç gün sonra böyle bir olayın gerçekleştiğini ifade eden Martin Skrtel, "Neyse ki çok uzun süren olaylar olmadı. Ben de her şeyi televizyondan öğrendim. Ancak olaylar ilk başladığında insanın kafasından her türlü fikir geçiyor. Hala ailem yanımda değil. Onların olmaması benim daha yoğun duygular hissetmeme neden oldu. Şu anda ailem yanımda değil. Ancak kesinlikle onları İstanbul'a getirmek istiyorum. Şu anda otelde yaşadığım için bu mümkün görünmüyor. Ama en kısa sürede kendi evime çıkıp, ailemle bir arada olmak istiyorum. Türkiye'de bir anda sıkıntılı bir gün yaşandı, ancak şu anda her şey yolunda ve ben iyiyim. Yaşanan olaylar sırasında herkes beni aradı ve ben de herkese iyi olduğumun güvencesini verdim. Kulüp bana, beni her yere götürecek bir şoför verdi. İstanbul'da gezmek için henüz zamanım olmadı." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.12.2023 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.