ÇOK UTANIYORUM ÇOOOK
18 Kasım 2016 Perşembe , yer Bodrum Ortakent , Türkiye. Sabah saat 7 civarı  ve Televizyonda bir sabah haber programı …
Ben uyurken mecliste yine dolaplar dönmüş bihaber  olarak  saf saf  oğluma sabah kahvaltısını hazırlarken , kulağıma çalınan bir haberle kanım dondu.Bir elimde peynir ötekisinde zeytin tababağıyla öylece taş gibi kalakaldım. Doğru mu duydum yaa ? 
Biz pedofili suçtur diye yırtınıyorduk. Siz devlet eliyle  bunu legalleştiriyor musunuz ?
YUHHHH….yok artık daha neler. 
Bu nasıl bir şuursuzluktur , bu neyin kafasıdır. 
Aloooo……sana diyorum.
Mehmet Muş (İstanbul) 
Ramazan Can (Kırıkkale)
Hacı Bayram Türkoğlu (Hatay)
Halis Dalkılıç (İstanbul) 
Mücahit Durmuşoğlu (Osmaniye)
İlyas Şeker (Kocaeli)
Muhakeme , vicdan , ettiğin yemin , anne , evlat , kız kardeş , …..  haaaa ! Bir yerlerden tanıdık geldi mi ? Yok  ama .. tık yok di mi ?
Bu neyin borcudur , neyin biyadıdır. 
Neyinizi kaybetmemek  için bu çocukları ve onların gelecekteki kader ortaklarını feda ediyorsunuz siz? Kimin adresine teslim bir önerge bu?
Sözüm önergeye kabul oyu veren aynı topun kumaşlarına da  gitsin. 
Duydunuz mu gün boyu sosyal  medyayı nasılda salladığınızı , Kaç anneyi , kaç babayı  Ben çocuğumu sapıklara  yedirtmem diye feryat figan bağırttığınızı … 
Ne fark eder ki hedef kitle bağırmıyor zaten.
Facebook , twitter, youtube kitlenmedi. Dikkatimiz dağıldı. Acaba biz bunları tartışırken bambaşka bir gol mü geliyor diye ayrı bir paranoyam yoksa da ne olayım?
Hadi yatıralım bakalım ameliyat masasına bakalım neler çıkacak..
Yanliş anlamışız ÖYLE Mİ? 
Cebir, tehdit, hile ve iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın..kısmını PAS GEÇİYORMUŞUZ ÖYLE Mİ ?

14 ünde kız 30 undaki adama kaçmış , imam nikahı kıymış , çocukları olmuş , adam hapse girmişte , çoluk çocuk ve çocuk kadın madur olmuş.Maksat maduriyeti ortadan kaldırmakmış. 
Vay anasına kendimden utandım valla , ne fesatmışız be.
Doğru tabi .12 sinde yavru 50 lık adama babasının eliyle satılsın. Yavru bilsin ya ölecek ya tecavüz edilecek. Korkudan gıkı bile çıkmadan tecavüze uğrarken , ana,baba , konu komşu , mahallenin muhtarı , davul zurna göbek atıp eğlenecek. 
Bak ne güzel Adalet Babanı da demiş KÜÇÜĞÜN rızası olduğu zaman diye. Alan razı , satan razı , KÜÇÜK kimin umurunda..
Ne de güzel  bir ticaret kapısı açıldı şimdi
Neticede bu rıza durumu beyana bağlı olacak değil mi ? Tecavüz kurbanı miniklerin aileleri makul bir ücret karşılığı tecavüzcü pisliklerle anlaşacak , paralar el değiştirecek , kız baba evindeki yatağından , sapığın yatağına hediye paketinde yollanacak. 
Sonra mı ne olacak , o kız bir defa yaşadığı kabusu her gün yaşayacak , en azından kanuni olarak evliliğinin sürmesi gereken periyotta arıza çıkarmasın diye tehdit edilecek , büyük bir olasılıkla dövülecek . Parayı cukkalamış ve çoktan bitirmiş olan ailesinin evine dönemeyecek. O pisliğin çocuğunu doğurmak zorunda kalacak , ya sineye çekip ömür boyu mutsuz olucak ve yaşamayı sadece nefes almak olarak kabullenecek , ya kendini öldürecek , ya katil olacak. Ve daha neler neler…
BU KONUDA  KAMUOYU OLUŞMALI !!! BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ
Adalet Bakanı "Küçük yaşta evlilikleri önlemek için Türkiye'de en önemli tedbirleri Ak Parti hükümetleri aldı" dedi.
Bak ne önlemler alınmış 10 yıldır. İyi oku ama … bu işin bizi ötekisi yok .Hepimizi bağlıyor bunlar.
* 4+4+4 sistemiyle örgün eğitimdeki kız çocuklarının sayısında ciddi düşüş yaşandı. Bu sistemle ilk dört yıldan sonra kız çocuklarının dini gerekçelerle okuldan alınmasının ve öğrenimlerine “açık öğretim” şeklinde devam etmelerinin önü açılmıştı. Sonuç ortada; 2014 yılında ortaokuldan mezun olan 36 bin 401 kız çocuğu açık liseler de dahil olmak üzere hiçbir kuruma kayıt yaptırmadı. Bu çocuklara ne olduğuna ilişkin resmi veriler yok.
* 2009 Temmuz’unda Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelik değişikliğiyle lise ve ortaokul öğrencilerinin nişanlanmasını serbest bıraktı. 
* 2013 yılının eylül ayında evli öğrencilerin açık öğretim lisesine yönlendirilmesi düzenlemesi getirildi. Yani lise çağlarında evliliğin önünü açıldı. Avrupa Komisyonunun 2014 tarihli bir raporu Türkiye’de kız öğrencilerin yüzde 40’ının eğitimi erken bıraktığını gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı verilerine göre erken evlilik ve nişanlılık nedeniyle eğitime devam edemeyenlerin yüzde 97.4’ü kız öğrenciler. 
* Aile Bakanlığının kamuoyundan sakladığı şiddet araştırması, Türkiye’de kadınların yüzde 26’sının 18 yaşını tamamlamadan evlendirildiğini ortaya koyuyor. Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması sonuçlarına göre bugün Türkiye’de her 3 evlilikten biri, kadınlar çocuk yaştayken gerçekleşmiş. 
* Sadece 2014 yılında 20 bine yakın aile 16 yaşından küçük kızlarını evlendirebilmek için dava açtı. Hükümetin ön açıcı tutumu mahkemelerin evlendirmelere izin veren kararlarını çoğaltıyor.
* 2015’in mayıs ayında Anayasa Mahkemesi, resmi nikah kıymadan dini nikah kıyan imam ve çiftlere ceza verilmesini öngören maddenin kaldırılmasına karar verdi. Yani resmi nikahtan önce dini nikah yapılmasını cezasız bıraktı.   
*Şu anda mecliste yapılan görüşmelerde TCK'nın 103. maddesinde bir düzenleme yapılarak cinsel ilişkiye rıza yaşını 12’ye indirmek istiyor. Eğer bu düzenleme gerçekleşirse şu anda görülmekte olan cinsel istismara ilişkin ceza davalarında yargılanan ve bundan sonra meydana gelecek istismar vakalarında yargılanacak olan çok sayıda istismarcı “çocuğun rızası vardı” diyerek cezadan kurtulabilecek.
Bir de bilinçli tüketici olarak resmi bir ağızdan sosyal medyada karşımıza çıkan bazı soruların cevaplarını da bekliyoruz. Belki soru cevap yöntemine girersek idrak devreye girebilir diye.
  • Tecavüze uğrayan zaten evliyse ne olacak 
  • Tecavüz eden kişi evliyse ne olacak. ( Çok eşli sistem mi geliyor )
  • Bir çocuğu birden fazla kişi istismar ettiyse ne olacak
  • Bir çocuk yıllarca baba dediği hıyarın annesinin tecavüzcüsü olduğunu öğrenince ne olacak
  • Çocuk istismarına evet diyen onca Millet vekili varken Ankara’da yaşamak hala güvenli mi?
  • İstismar edilen Eşek , kedi , köpek damacananın hali ne olacak


Evet Sayın Bakanım ne olacak bu durumlar?
İşte son hal bu hal. 
Ben demedim ama diyenin alnından öpüyor ve altına imzamı atıyorum.
UTANIYORUM ARTIK. 
Kendi kız çocuğunu şehvetle öpen gavatlar , Annelerinin dizlerinden tahrik olan pezevenkler , 8-9 yaşında kız çocuklarına nikah kıyan alçaklar , kadın eli sıkmayıp erkek erkek çocuklara tecavüz eden soysuzlar …sizinle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. 
Çocuk gelin diye bir şey yoktur…Sapık erkek ,şerefsiz baba , göz yuman imam , bananeci toplum ve çanak tutan devlet vardır.
Bitti.
Bihter Bangı
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.