Derbinin Mağlubu Pereira
   Kadıköy'de derbide puanlar paylaşıldı.Maça hızlı ve istekli başlayan ve ilk yarı dahil maçın 60 dakikası adeta Galatasaray'a karşı bariz üstün oynayan sarılacivertliler teknik direktör Pereira'nın oyuna gereksiz müdahelesi ile kazanacağı maçı berabere bitirdi.
  Galatasaray psikolojik olarak adeta 1-0 mağlup çıktığı karşılaşmada llk yarıda rakip kaleye dahi gidemediler.Fenerbahçe ise adeta rakibini maçın başından itibaren kendi oyununa mahkum oynattı.
   Diego en iyi futbolunu oynadı.Van Persie Galatasaray defansının ileriye çıkmasına imkan vermedi.Orta sahada Mehmet,Souza iyi oynadılar.Defans hatasız oynadılar.
   Maçın dönüm noktası Diego ,Meireles değişikliği ile başladı.Arkasından Van Persie,Fernandau değişikliği tuz biber ekti.
   Zira maça psikolojik olarak ve fizik olarak hazır ve istekli başlayan Fenerbahçe ,aman gol yemeden bu maşı atlatayım diyen bir Galatasaray vardı sahada.60.cı dakikada yapılan bu değişiklilerden sonra tablo tam tersine döndü.Maçı galip tamamlayayım diyen Pereira, ya bu takım üstümüze gelmiyor bari biz bastıralım diyen Hamza Hamzaoğlu seyrettik.
   Pereira anlamak mümkün değil.Diego,Van Persie oyundan çıkarılmaz.Top tutan Diego çıkınca defans ağırlıklı Meireles oyuna girdi ve sarılacivertliler defansa yaslandılar.Bir de bunun üstüne Fernandau gibi yavaş forvet alınca Galatasaray defansı rahatladı.Ve ileriye çıktılar.
   Beraberlik golünün de buldular.Maç biraz daha uzasa Galatasaray galibiyet golünü de bulabilirdi.Zira dediğimiz gibi ilk 60 dakika maçı mutlak almak isteyen ve galip oynayan Pereira buna karşılık aman bu statdan beraberlik de alsak yeter diyen Hamza Hamzaoğlu.Son 30 dakika ise aman maçı bu skorla kapatayım da yeter diyerek takımını geriye yaslayan Pereira ile ya boşuna panik yapıyorum üstüne gidersem maçı bile alabilirim diyen Hamza Hamzaoğlu.
   Fenerbahçe'nin bu sene problemi öne geçtikten sonra skor üretemiyorlar ve geriye yaslanıyorlar.Bunu anlayan rakipte üstüne gelerek golleri buluyor.Bu akşamda öyle oldu.İki uzun defans ve Volkan arasından Olcan ile Galatasaray gol buluyorsa ve maç biraz uzasa galip bile gelebilecekse bunun sorumlusu Vitor Pereira'dır.
   Lig başlayalı 9 hafta oldu.Hala takımla gerekli gereksiz oynuyor.Ve takımının puanlar kaybetmesine neden oluyor.Maç sonunda ise seyirci ile diyaloğa girmesi hoş değil.Zaten tepki de aldı.
   Fenerbahçe bu akşam kolay kazanacağı bir maçı daha teknik direktör Pereira'nın yanlış oyuncu değişiklileri sayesinde berabere tamamladı.Pereira ülkemizdeki kredilerini bu kadar kolay harcamamalı.Hatta kredileri bu maçla bitti bile diyebiliriz.Bundan sonra Fenerbahçeli futbolcuların değil Pereira'nın taraftar karşısında sınavı olacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.