ABD vurmadan önce, İranlı'lar Suriye'den kaçmış

Amerikan füzelerinin hedefi haline gelen Suriye'deki hava üssünün vurulduğu saatlerde, İranlı ve rejime yakın önemli isimlerin ülkeden kaçtığı iddia edildi.

07 Nisan 2017 Cuma 09:44
ABD vurmadan önce, İranlı'lar Suriye'den kaçmış






ABD vurmadan önce, İranlı'lar Suriye'den kaçmış


Amerikan füzelerinin hedefi haline gelen Suriye'deki hava üssünün vurulduğu saatlerde, İranlı ve rejime yakın önemli isimlerin ülkeden kaçtığı ortaya çıktı.

Esed Rejimine ait askeri Şayrat Hava Üssündeki hedeflerin vurulmadan önce Suriyeli ve İranlı üst düzey yetkililerin ülkeden kaçırıldığı iddia edildi.
Ünlü Suriyeli gazeteci Faisal al-Qassem, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Suriye’ye saldırı öncesinde Suriyeli ve İranlı üst düzey görevlilerin ailelerinin ülkeden çıkarıldığı ve Lübnan'a gönderildiğini iddia etti. Ayrıca Mısır’da bir gazete ise askeri rejime ait bir kamp olan Kays Dağı’nda bulunan Esed’in askerlerinin tahliye edildiğini iddia etti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emrah halıcı 2017-04-07 10:06:30

ortadoğunun çiyanları karıştırmadığınız islam ülkesi yok, yıllardır sadece islam ülkeleriyle savaşan tek ülke, defolup gidin