Abd’de Polise Orantısız Güç Eleştirisi

ABD’nin Missouri eyaletinin Ferguson kasabasında 9 Ağustos günü silahsız siyah genç Michael Brown’ı vuran polisin aklanmasının ardından yayılan gösteriler devam ediyor. Ferguson’daki gösterilerde polisin baygın bir kadını...

26 Kasım 2014 Çarşamba 14:53
Abd’de Polise Orantısız Güç Eleştirisi






ABD’nin Missouri eyaletinin Ferguson kasabasında 9 Ağustos günü silahsız siyah genç Michael Brown’ı vuran polisin aklanmasının ardından yayılan gösteriler devam ediyor. Ferguson’daki gösterilerde polisin baygın bir kadını getiren göstericilere biber gazı ve plastik mermi kullanması tepkilere yol açtı.
Kalp krizi geçirdiği söylenen kadını polisin bulunduğu yere getiren gruba biber gazı sıkılması kamuoyunun tepkisini çekti. Görüntülerde baygın kadının çocuğu "O benim annem" dese de polis onu da gaz sıkarak uzaklaştırıyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.