Ali Babacan, IMF Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde aile fotoğrafı çekimine katıldı

Nafiz ALBAYRAK / NEW YORK, () - IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ve bu yıl dönem başkanı olarak Türkiye'nin ev sahipliği yapacaği G20 oturumları kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ali Babacan, Washington DC'de IMF...

19 Nisan 2015 Pazar 07:34
Ali Babacan, IMF Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde aile fotoğrafı çekimine katıldı






Nafiz ALBAYRAK / NEW YORK, () - IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ve bu yıl dönem başkanı olarak Türkiye'nin ev sahipliği yapacaği G20 oturumları kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ali Babacan, Washington DC'de IMF Yönetim Kurulu toplantisi öncesinde yapılan aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Washington'daki temaslarının ardından New York'a geçecek olan Babacan, burada G20 dönem başkanı sıfatıyla Birleşmiş Milletler (BM) Ekonomik ve Sosyal Konseyi Yüksek Düzeyli Özel Toplantısı ile BM 69. Genel Kurul Başkanı'nın himayesinde düzenlenecek "Hoşgörü ve Uzlaşının Teşviki" konulu etkinliğe ana konuşmacı olarak katılacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.